Ronaldova Georgina bila ozvučena dok je gledala fudbal, otkriveno zašto

Nije toliko lako biti u vezi sa najboljim fudbalerom na svetu.

Sreda, 30.06.2021.

17:36

Izvor: superžena

Ronaldova Georgina bila ozvučena dok je gledala fudbal, otkriveno zašto
Foto: Profimedia

Podeli:

Dugogodišnju devojku fudbalera Kristijana Ronalda, Georginu Rodrigez, mediji su snimili na utakmici Evropskog prvenstva, između Portugalije i Belgije.

Georgina je bila u uskoj beloj majici i teksas bermudama, a ono što je upalo u oči svima jeste da je nosila mikrofon na leđima koji je bio skriven ispod odeće. Obratite pažnju na fotografiju, mikrofon se vidi ispod bele majice.

Brzo je otkriveno i zašto.

Kako je navela PR služba ove devojke, Georgina trenutno radi sa Netfliksom na snimanju dokumentarnog filma o njenom životu koji će nositi naziv "Georgina", pa je upravo to i razlog zašto je nosila mikrofon na leđima, piše "Telegraf".

Georgina i Kristijano su zajedno od 2016. godine, ali još uvek nije poznato da li su venčani ili žive u vanbračnoj zajednici. Tema Netfliksovog filma bi i trebalo da se bavi pitanjem - Kako je biti u vezi sa najboljim fudbalerom na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare