Bila je životno ugrožena, ali ne odustaje od plastičnih operacija (uznemirujuće fotografije)

Manekenka Kejti Prajs (43) je poznata po brojnim plastičnim operacijama, zbog čega je bila na meti kritika. Mnoge je šokirala kada je izjavila da želi da izgleda kao "savršena ljudska lutka".

Utorak, 06.07.2021.

11:32

Izvor: superžena

Bila je životno ugrožena, ali ne odustaje od plastičnih operacija (uznemirujuće fotografije)
Foto: Profimedia

Podeli:

Nekada je bila jedna od najlepših manekenki, a danas je poznata po brojnim plastičnim operacijama, zbog čega je često na meti kritika.

Kejti Prajs (43) je potvrdila da je boravila u Turskoj da bi se podvrgla rizičnoj operaciji zadnjice, kao i intervencijama na usnama, kapcima i liposukciji celog tela.

*ALT

Iako su zahvati mogli da budu kobni, Kejti je rekla da se "plašila se da će umreti na operativnom stolu nakon što je izgubila puno krvi, ali se plašila da će izgledati poput čudovišta".

Ova situacija je ipak ne sprečava da ode ponovo "pod nož": "Ponovila bih, možda za pet do deset godina", rekla je Kejti za magazin "San".

*ALT

Njen verenik Karl Vuds je bio zabrinut zbog njenog stanja nakon operacija, jer je mislio da je mrtva.

Kejt je rekla da je "otišla do đavola": "Izgledala sam kao nakaza. To je to, pomislila sam, umreću. Bla sam prestravljena što izgledam kao nakaza", rekla je.

Da bi obožavaoci videli kroz šta je prošla, manekenka je zabeležila na Jutjubu ceo proces.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.