Bez konkurencije: Tamara Kalinić očarala Kan, svi pričaju o njenim spektakularnim izdanjima FOTO

Naša blogerka i influenserka Tamara Kalinić pojavila se na crvenom tepihu na Kanskom festivalu i njena impresivna izdanja oduševila su modne kritičare i strane medije.

Subota, 17.07.2021.

08:09

Izvor: B92

Bez konkurencije: Tamara Kalinić očarala Kan, svi pričaju o njenim spektakularnim izdanjima FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Filmski festival u Kanu je jedan od najglamuroznijih manifestacija, a na crvenom tepihu možemo da vidimo zanimljive odevne kombinacije koje mnoge oduševljavaju, a nečije pojave se sa nestrpljenjem čekaju. I ove godine festival je okupio najpoznatije ličnosti iz sveta filma, ali i pevačice, manekenke i uticajne modne ličnosti.

Među njima je bila i srpska blogerka koje je na premijeri filma "Les intranquilles, apsolutno blistala u srebrnoj haljini dizajnera Toni Vorda. Svečana haljina prati liniju tela i lagano pada, a visećom ogrlicom zaokružila je kombinaciju.

Foto: Profimedia

Takođe, blogerka je u Kanu bila veoma zapažena i u beloj, nežnoj top haljini, naglašenog donjeg dela koji se polako "spušta" i pravi raskošan šlep.

A o njenom izdanju na premijiri filma "France", svi su pričali - blistala je u dugoj, žutoj toaleti koju potpisuje Oskar de la Renta. Haljina se vezuje oko vrata, a u domenu lepote, za tu priliku, opredelila se za podignutnu punđu i laganu šminku.

Podsetimo, naša najuspešnija modna blogerka koja se našla na "Tajmsovoj listi" 100 najboljih influensera u 2019. godini, jednom prilikom objasnila je kako je počela sa karijerom modne blogerke:

"Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao. U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.