Plastični hirurg napravio "savršenu ženu", zatim je zaprosio FOTO

Predložio joj je mnogobrojne plastične operacije, a onda ju je, na prvom sastanku, i zaprosio.

Nedelja, 18.07.2021.

11:25

Izvor: Vecernji.hr,unilad.co.uk

Plastični hirurg napravio
Foto: Profimedia

Podeli:

Sve je počelo kada je Veronika otišla da poseti plastičnog hirurga Dejvida Metloka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja ćerke. Dejvid joj je tad predložio da napravi takozvani ‘Wonder Woman makeover’, odnosno niz plastičnih operacija.

Od tada joj je uradio brazilsko podizanje zadnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i nogu te botoks. Pre nego što je upoznala Dejvida, Viktorija je imala tri operacije grudi.

"Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak", kaže Dejvid, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku. Nakon mnogobrojnih operacija, Veronika kaže kako je "hodajuća reklama za suprugov posao".

Dejvid je takođe imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

"Samo sam hteo da svoje telo dovedem do izgleda koji s vežbama i dijetama nisam mogao da postignem", objašnjava on.

Iako je Dejvid ohrabrivao i podsticao Veroniku na brojne operacije, ona tvrdi kako ju je on voleo i pre svih operacija.

"Znam da me Dejvid voli jer kada sam ušla u njegovu kancelariju imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled", kaže Veronika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.