Lionel Mesi i Antonela, najlepša ljubavna priča poznatih FOTO

Slavni fudbaler Lionel Mesi i njegova supruga Antonela snimljeni su u Majamiju danas, a njihova ljubavna priča jedna je od najlepših ljubavih priča o poznatima.

Sreda, 21.07.2021.

13:35

Izvor: super zena

Lionel Mesi i Antonela, najlepša ljubavna priča poznatih FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Njih dvoje su se voleli u detinjstvu dok su još oboje bili veoma siromašni.

Upoznali su se tako što je Mesi bio dobar prijatelj sa Antonelinim bratom. Čak je u jednom intervjuu priznao da se sa njenim bratom družio kako bi mogao češće da je viđa.

Kada su se Mesi i Antonela upoznali, ona je imala samo osam godina. Odrastala je pored brata i Mesija, a kada je bila tinejdžerka, pisala mu je pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vereni.

Tako su se javile i prve simpatije, u vreme dok su oboje bili u lošim materijalnim situacijama. Slični životni putevi su ih sve više zbližavali, dok nije došlo do prekretnice u fudbalerovoj karijeri.

Kada je Mesi otišao u Barselonu 2000. godine, Antonela je osetila posledice ekonomske krize. Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća. Mesi je bio u Barseloni, a Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim, otkrio je njen prijatelj iz tinejdžerskog vremena.

Iako je u medijima do tada objavljivano da je Negra, kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečjih dana, ona je bila u vezi sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

U maju 2005. godine Mesi je ipak za sva vremena osvojio njeno srce.

Ona je prolazila kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Taj njegov gest bio je kamen temeljac njihove veze. Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. Tada je shvatila da je njihova ljubav jaka, pa je odlučila da upiše fakultet u Barseloni i preseli se kod fudbalera.

Mesi i Antonela su 2017. godine u njihovom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav brakom.

Fudbaler je ponosan otac trojice sinova – Tijaga koji ima 7 godina, Matea (3 godine) i Ćira, kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Mesijev život "Dejli mejl" (Daily Mail) opisuje kao "neverovatno normalan" za veliku sportsku zvezdu. To podrazumeva svakodnevne obaveze po kući, odlazak sa mališanima u igraonice, druženje sa roditeljima prijatelja svojih sinova, stalnu prisutnost u životu svoje supruge i dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.