Veliki nedeljni horoskop: Kojim znacima su zvezde naklonjene u ljubavi, kojim u finansijama

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 26.07. do 01.08.2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 25.07.2021.

12:30

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Kojim znacima su zvezde naklonjene u ljubavi, kojim u finansijama

Podeli:

OVAN

Hrana

Nervoza utiče na rad stomaka I creva, pa je potrebno okrenuti se laganoj hrani, manjim obrocima I namirnicama koje ne usporavaju varenje. Biljna vlakna – salate od svežeg povrća, grilovano povrće, manje količine mesa, tvrdi sirevi, voće.

Ljubav

Sunce I Merkur u znaku Lava daju vam polet kada su u pitanju uživanje, zabava I ljubav. Do četvrtka će šanse slobodnim Ovnovima da se dobro provedu I zatalasaju svoje ljubavno polje biti velike, a već nakon toga krećemo u fazu opadanja I blage blokiranosti. Moraćete da se okrenete svojim obavezama, a sve vezano za ljubav će makar na neko vreme otići u drugi plan. Zauzeti Ovnovi imaće red lepih trenutaka sa partnerom, a tri reda onoga što se mora. Primat će ipak uzeti dosadna svakodnevica. Ukoliko ste nešto šarali I mutili u prethodnom periodu, verovatno vam neće biti dosadno – nerviraćete se.

Posao

Nervoza početkom nedelje, pa popuštanje I smirivanje…..pa onda opet turbulencija. Ova vam je nedelja kao koktel, umešan I od sastojaka koji vam prijaju ali I od onih koje biste najradije izbacili. Komunikacija će klackati sa saradnicima, a sa šefovima posebno. Nemojte baš na tom početku nedelje mnogo da dramite ili da shvatate stvari previše lično. Ako vas kritikuju, prihvatite da je moguće da ste pogrešili nešto, ne busajte se odmah u grudi I ne pripremajte za raspravu. Posvetite se svojim obavezama.

Novac Trošak u prvom delu nedelje, posle je situacija već mirnija.

Zdravlje Ulazite u period kada je potrebno odgovornije se postaviti prema sebi I navikama. Nervoza stomaka.

*ALT

BIK

Hrana

U prvom delu nedelje naglašen je vaš hedonizam I želja za uživanjima – gledajte samo da ne preterate (a to je itekako moguće). U drugom delu sedmice ulazite u mirniju po pitanju ishrane fazu I uglavnom će se vaša ishrana bazirati na žitaricama, povrću, meso ćete konzumirati umereno.

Ljubav

Slobodni Bikovi su u vazi koja će potrajati još neko leeeeepo vreme u kojoj mogu da više uživaju I u izlascima I u provodu, ali I u zanimljivim dešavanjima sa suprotnim polom. Vaša vladarka Venera je već u tranzitu kroz polje ljubavi, a u drugom delu nedelje pridružuje joj se I Mars – biće tu prostora I da se vi aktivirate, ali I da se udvarači probude I pokrenu. Što se zauzetih tiče, vi ćete jednog dana odlično drugog dana nikako. Čas ste u fazi razumevanja a čas oboje pumpate tenziju jedno drugom. Moguće je čak da će vam I drugi unositi nervozu pa pokušajte da ne dozvolite da druge osobe utiču na vaš odnos.

Posao

Sam početak nedelje istrošiće jedan lep deo vaših fizičkih, a pogotovo mentalnih snaga. Razlog može biti problematična komunikacija sa saradnicima I klijentima, ali to mogu biti I potpuno nerazumni zahtevi od strane onih koji su vam nadređeni. Vi obavite svoj posao I ne uplićite se u dramske predstave drugih. Generalno gledano – pogotovo sa šefovima ovih dana nećete znati na čemu ste jer će u jednom trenutku biti korektni I spremni na dogovor a već u drugom će izmišljati toplu vodu I držati naporne monologe.

Novac I vaš znak u prvom delu nedelje očekuju veći troškovi.

Zdravlje Fizički ste ok, samo malo povedite računa o ishrani. Za mentalno zdravlje – šetajte, opuštajte se.

*ALT

BLIZANCI

Hrana Neka jutarnji obrok bude najobilniji, raznovrstan – da bi vam dao energiju I da biste se osećali dobro. Ne preskačite doručak, ali zato slobodno preskočite večeru ili uzmite nešto izuzetno lagano – neko voće ili salatu. Pogotovo početkom nedelje možete imati tegoba sa stomakom.

Ljubav Pošto vaš vladar Merkur prelazi u Lava u ovoj nedelji – sem ponedeljka i utorka – svi ostali dani su obojeni vašom dobrom energijom i željom da se « razmašete » na svaki mogući način, pa i u emotivnom smislu. Zato će slobodni imati priliku i za nova poznanstva i za mnogo zanimljivih susreta, komunikacije i flertovanja. Što se tiče Blizanaca koji su zauzeti – odnos sa partnerom je konstantno u usponima i padovima. Ukoliko imate nekih problema u porodičnom domu, sa decom ili roditeljima – oni se mogu intenzivirati. Isto tako – ukoliko se spremate na put ili sređujete stan – sukobljavaćete se svaki čas.

Posao Pa, prilično zahtevna poslovna nedelja je pred vama. Ono što je dobro jeste da ćete imati dovoljno snage I energije da se sa situacijama borite, a ono što nije dobro – komunikacija, druge osobe I sve ono što ste u proteklom periodu propustili da uradite I završite – odjednom će doći na dnevni red, tražeći vašu punu pažnju I angažovanje. Obratite pažnju na odnos sa saradnicima I posebno šefovima – središnji deo nedelje je prilično zahtevan u tom smislu. Potrudite se da u komunikaciji budete razumni I bez nervoze.

Novac Neplaniran trošak za kuću ili ukućane u prvoj polovini nedelje.

Zdravlje Osetljiv stomak.

*ALT

RAK

Hrana

Ove nedelje, umerenost u ishrani je ključ za vaše dobro funkcionisanje I to da se osećate baš kako treba. Smanjene količine mesa I slatkiša, a pojačati povrće, voće. Od mlečnih proizvoda – zreli sirevi, kefir. Oko vikenda očekujte češće “napade gladi”.

Ljubav

Nerešena pitanja, sve ono što ste nagurali pod tepih, ponovljene situacije I problemi – sve će to doći na red u vašim partnerskim odnosima. Ukoliko želite da sačuvate, stabilizujete I popravite odnos u kojem ste – zaista je neophodno da se neke stvari menjaju. Astrološki gledano – vi trpite pritisak u partnerstvu. Shodno tome – na vama je da vidite šta ćete da uradite sa tim I na koji način. Slobodni Rakovi – vaše polje komunikacije, pokreta, okoline I dešavanja – već je obojeno tranzitom Venere, a u ovoj nedelji pridružuje joj se I Mars. Vreme je da se pokrenete, ali I da dozvolite drugima da “dopru” do vas.

Posao

Teško ćete trpeti pametovanja I uplitanja drugih osoba u vaš način rada I vaš posao – a toga će u ovoj nedelji biti. Svi znaju najbolje I prosipaju vam pamet I savete, a vi sami vidite da njihovi predlozi ne funkcionišu za vas. Moguća je pojačana nervoza I grčevitost kod vas – kao da pokušavate da uhvatite vreme, da stignete šanse koje su na izmaku, da uradite sada ono što ste trebali ranije. Generalno gledano – Rakovi će se ubrzati u pokušajima da što pre obave ono što imaju I pokrenu poslovni segment.

Novac Talas boljih šansi, ali on neće trajati večno. Kontrolišite troškove, ne rasipajte se na sto strana !

Zdravlje Krećite se, šetajte. U saobraćaju budite nešto oprezniji, kao I kod sportskih aktivnosti.

*ALT

LAV

Hrana

Manji a raznovrsni obroci, ali bi akcenat ipak trebalo baciti na povrće – bilo da ga konzumirate kroz salate ili kao glavni obrok (supice, čorbice, variva od povrća, grilovano). Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno, a prerađevine i slatkiše svedite na najmanju meru.

Ljubav Taj emotivni život Lavovima, bilo da su slobodni ili zauzeti trenutno I nije najpovoljnija stavka. Ukoliko ste slobodni, koliko god da ste svesni svojih kvaliteta I vrednosti – ili se ne pojavljuje niko ko bi skrenuo vašu pažnju ili osobe koje eventualno I dolaze – nemaju da vam ponude ono što je vama potrebno. Kad smo kod tih “ponuda” – može vam se nuditi neka avantura ili kombinacija – ako je to ono što želite, ma samo napred. Zauzeti – tja, ne znam ni šta bih vam rekla. Možete da se ubeđujete da ste dobro, ili da se tako prikazujete drugima, ali suština odnosa baš I ne izgleda spektakularno. Radite na sebi, prvenstveno.

Posao Korak krenete, pa stanete. Mada je realnije ovako – zastoj, pokret, zastoj. Imate neku viziju I planove vezane za posao, ali koliko god se oko toga angažovali – rezultati su polovični. To ne znači da je potrebno da odustanete, ma nikako – ali negde morate prihvatiti da ono kako vi želite I onom brzinom kojom bi vama odgovaralo – neće ići. Itekako je moguće da početkom nedelje shvatite da su vaši finansijski potezi I ono u šta ste sebe ulagali u proteklom periodu – bili pogrešni I da morate nešto promeniti.

Novac može da dolazi, nije problem u tome. Problem je u tome što ga nema dovoljno I što brzo odlazi.

Zdravlje Više obratite pažnju na ishranu I pokušajte da se ne nervirate.

*ALT

DEVICA

Hrana Kvalitetni, raznovrsni i naravno – redovni obroci su ono što vam je potrebno ove sedmice. U ishranu uvrstite više žitarica, mlečih proizvoda, naročito jogurta i kiselog mleka. Odgovaraju vam i lagana, « posnija » mesa kao što je piletina i ćuretina i naravno – riba.

Ljubav Drage Device, možete da imate šest Venera u svom znaku I opet se nećete osećati dobro u svojim partnerstvima - ako dozvolite da vaš mozak radi protiv vas. A pokušava to. Brige, nesigurnosti, strahovi, nepoverenje, otkrivene tajne – vaše ili partnerove – sve se to sada skupilo u vašoj pametnoj glavici I samo burgija. Ukoliko je odnos sa voljenom osobom klackav, opasno se ljulja – a to ljuljanje će se I nastaviti – zato izvolite, rešavajte sada ako možete. Napomena – ukoliko ste u tajnom odnosu, spremite se da to bude kamen spoticanja na dalje. Slobodni – jure vas, traže vas….ali vas je teško uhvatiti….

Posao Zabrinutost vezana za poslovni segment je možda bez osnova…..a možda I nije. Neće vam se dopasti neki potezi od strane kolega i saradnika, a primetićete da se i konkurencija žestoko razmahala i ugrožava vam pozicije. Zato će Device u drugom delu nedelje početi da intenzivnije rade na svojim zamislima, projektima, počeće da se dodatno angažuju da bi obezbedile sebi stabilnost. Koliko god vas situacija terala da jurite, nemojte – potrebno je da dobro razmislite o svakom svom potezu.

Novac Ovde situacija I nije toliko loša.

Zdravlje Problemi sa spavanjem, nervoza, moguće povrede. Osetljiviji ste nego što mislite.

*ALT

VAGA

Hrana Loša ishrana može da se odrazi na kvalitet vaše kože. U ovom periodu posebnu pažnju obratite na hidrataciju, a da bi vaš ten bio blistav i sjajan kao i uvek – izbacite višak šećera iz ishrane i jedite što više povrća i voća.

Ljubav Zauzete Vage mudruju li mudruju kad su njihova partnerstva u pitanju. U međuvremenu se trude da niko ne vidi šta im se dešava u glavi. Vi ste generalno gledano u fazi povlačenja i preispitivanja kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Svo to preispitivanje i mudrovanje će dati svoje zaključke i rezultate, samo ne sada. Neke Vage su u ovom periodu čak sklone da se upletu u tajnu emotivnu priču, sve u pokušaju da pobegnu I od sebe I od odnosa u kojem su. Slobodne Vage – ako hoćete da se tajno ljubavišete, to itekako može. Ako hoćete javnu I stabilnu emotivnu priču – e, to ne može.

Posao Niste nezadovoljni stanjem u svom poslovnom segmentu, ali vas je protekli period naučio da stvari ne mogu ostati ovakve kakve jesu, da je potrebna neka promena. Dodatno će vas u pravcu promena potaknuti situacije početkom nedelje – kada ćete baš biti nezadovoljni kontaktom sa šefovima ili nekim saradnikom, kada će vam se malo smučiti da večito peglate I balansirate. Mozak vam radi dobro, ideje koje sada dolaze su itekako ostvarive – razmišljajte, planirajte, analizirajte. Na korak ste do promene.

Novac Novac će u ovoj sedmici biti bolna tačka za vas.

Zdravlje Blago ste nervozni I možete imati problem sa spavanjem. Hranite se redovnije I zdravije.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana Lagani obroci – dosta žitarica, povrća, manje mlečnih proizvoda (mleko izbegavajte), riba, pileće ili juneće meso i naravno – povrća koliko god vam duša želi. Od sezonskog voća, najviše će vam prijati šljive, kruške, kajsije.

Ljubav Venera u Devici vam odgovara, a odgovaraće vam I prelazak Marsa u znak Device u drugom delu nedelje. Znak Device je “dobar” prema vama I predstavlja vaše polje budućnosti, dobrih prilika, podrške I uzvraćene ljubavi. Prema tome, kako god da su se odvijale do sada situacije u vašim partnerstvima (a nisu se odvijale ni slatko niti lagano), polako možete krenuti ka sređivanju. Naravno – ukoliko vam je išta ostalo što se da srediti. Slobodne Škorpije – na žalost, još ova nedelja ne može da vam da ništa da biste poleteli (može da se desi nešto sitno, ali kratkotrajno, vama nedovoljno), ali letećete vrlo brzo, o da !

Posao Do polovine nedelje Škorpije će prelomiti I napraviti veliku promenu u poslovnom segmentu. Kog tipa će ta promena biti I na koji način ćete prelomiti – to je individualno, videćete I sami. Vi ste u prethodnih mesec I po dana trpeli veliki pritisak koji će vas sada naterati da napravite određene poteze – I ti potezi za vašu budućnost nisu ni malo loši, naprotiv! Ostaće još neki repovi koje morate rešavati, ali ćete se njima baviti ne sada u ovoj, već u narednoj nedelji. Idemo Škorpije, samo hrabro u promene!

Novac Novac I vi niste u dobrim odnosima u ovoj nedelji.

Zdravlje Naporan je I mentalno I fizički ovo period za vas, ali gurate kako znate I umete.

*ALT

STRELAC

Hrana Sigurna sam da ste I sami negde svesni da vaš način ishrane nije odgovarajuć I da biste trebali što pre nešto da menjate. Nemojte da ovo ostane samo na razmišljanjima. Izbegavajte premasnu hranu, namirnice spremljene na ulju ili masti, previše belog brašna I šećera.

Ljubav Malo preteruje partner, malo preterujete vi. Ako ste oboje razumni, to malo preterivanja neće doneti ništa strašno – tu I tamo ćete se sporečkati, tu I tamo ćete ubeđivati jedno drugo u svoje stavove – I sve će se brzo završiti, jer je dobra energija ipak trenutno dosta jaka. Imamo problem ukoliko partner I vi niste razumni I ukoliko vam je bitnije da isterate svoje od toga da budete dobro kao par. Vi se snalazite kako znate I umete. Slobodni Strelčevi – imate više nego dovoljno dobre energije I zaista je potrebno da u ovim danima uživate. Ako nešto dođe, došlo je. Ako ne dođe – ma biće vama super I bez toga.

Posao Jupiter se vraća u znak Vodolije I vaše polje pokreta, komunikacije,dešavanja. Kao da do sada niste bili u užurbanom I haotičnom periodu – eto Jupija da vam to digne na kvadrat. A ova nedelja će započeti neplaniranim dešavanjima, u sredini ćemo imati trčanje na šest strana odjednom, a završiće se time što ćete moći da kažete – ja uopšte nemam pojma kako sam uspeo da sve sredim I završim, ali jesam! Kad pogledate krajnji rezultat, onda nije ni važno kako ste došli do njega I uz kakve peripetije, zar ne?

Novac Jedan trošak, drugi trošak, treći trošak…..slobodno nastavite niz…

Zdravlje Premorićete se u ovoj nedelji. Budite oprezni u saobraćaju, ne žurite I ne jurite ako je to moguće.

*ALT

JARAC

Hrana Izbegavajte prženu, pohovanu hranu – sve ono što u sebi sadrži veću količinu ulja ili masti. Takođe, proizvodi od belog brašna – testa, hleb, peciva – kao I brza hrana – neće vam činiti dobro. Kuvano, bareno, grilovano – povrće ili riba I manje količine mesa će vam odgovarati.

Ljubav U prva dva dana ove nedelje I partner I vi biste mogli malo da smanjite doživljaj – nije dobar momenat da krenete u neka ubeđivanja I rasprave jer bi to moglo pokrenuti sled događaja koji bi potrajali čak I više nedelja. Ni jedno ni drugo u tim danima ne ljubomorišite I ne presirajte drugu stranu. Kad preskočimo ovih prvih par dana, ulazimo u jednu mirniju zonu koja će vam kao paru prijati. Slobodni Jarčevi – vi lepo da se pokupite i ukoliko je moguće – zbrišete negde. Jer daljine donose blizine. Ukoliko nećete da lutate negde daleko, onda nemojte da se začudite ukoliko vama doluta neko.

Posao Neko će vam dići pritisak početkom nedelje. Saradnik, klijent – nije ni važno ko. Ubošće vas rečima ili postupcima. Ne dozvolite da vas iznerviraju, mnogo ste veći od toga. U ostatku nedelje lepo razbistrite glavu i krenite da razmišljate šta možete uraditi za sebe, na koji način možete unaprediti svoj posao i pokrenuti ga dodatno. Vaša finansijska situacija vas « tera » da uvedete neke nove elemente, da potražite način na koji biste mogli biti stabilniji i ostvariti ono što želite.

Novac Ah te puste pare…..nikad ih dosta nije…

Zdravlje Odmorite mozak i telo. To vam je jako potrebno.

*ALT

VODOLIJA

Hrana Nemojte se uvući u jedno od onih vaših raspoloženja, kada vas sve smara I kad samo gledate šta ćete da pojedete. A to što pojedete uglavnom su grickalice I brza hrana, prazne kalorije. Pokrenite sebe, ali poboljšajte I svoju ishranu ribom, povrćem, “posnijim” mesom, voćem.

Ljubav Oni partnerski odnosi koji su “preživeli” prethodnu nedelju I celokupan protekli period – sada polako I ošamućeno nastavljaju dalje. Do sledeće prepreke. A brzo će ona, već u ovoj nedelji. Partner je nervozan a vi ste nervozni zbog njegove nervoze. Postojaće Vodolije koje će imati snage da prećute I da se prave da je sve u redu. A postojaće i one druge – koje će tražiti kavgu i besneti. Vi birate koji tip ponašanja vam više odgovara. Slobodne Vodolije – rekoh prošle nedelje da nije vreme za ljubavi, bar ne one prave. E pa nije I dalje. Da možete sa nekim da se čačkate I muvkate – možete. Ali to je sve luk I voda sada, nebitno.

Posao Jupiter se u ovoj nedelji vraća u vaš znak – da vam da još jednu priliku da uradite ono što ste trebali, a niste. Onima koji su promenu pokrenuli još na proleće – ovaj ulazak Jupitera će dati potvrdu da su onda napravili pravi potez. Vi koji ste čekali poslednji trenutak (a možda vam se I nije dalo ranije) sada izvolite I otvarajte sebi nova vrata. Ušli ste u period novih poslovnih angažmana, promena posla, uvođenja noviteta I aktiviranja ideja I planova koji su do sada čučali u vama. Hajd polako, hajd lagano.

Novac Jedan oho-ho trošak vas čeka u ovoj nedelji. Ali vas isto tako čeka I jedan oho-ho priliv. Nerešeno.

Zdravlje Onako. Niste skroz loše, ali niste baš ni najbolje.

*ALT

RIBE

Hrana Više tečnosti – vode, voćih sokova, ledenih čajeva. Takođe, potrebna vam je lagana hrana koja će se najvećim delom zasnivati na povrću, žitaricama, pilećem ili ćurećem mesu, sa malo mlečnih proizvoda, najbolje jogurtom ili kefirom. Dosta voća, ali umanjite slatkiše.

Ljubav Jupiter se vratio u vaše polje tajni, ode vam vladar i sakri se daleko od vas. Šta ste uradili po pitanju odnosa, stabilizacije ili poboljšanja – uradili ste. Sad ćete brati plodove i čekati kraj godine da vam se vladar vrati i da vam još jednu šansu. A situacija trenutno izgleda ovako – malo je dobro, malo baš i ne. To što je dobro, razvijajte. To što nije dobro – pokušajte da rešite, pa ako može – može. Ako ne može –treniraće vam živce. Slobodne Ribe – kod vas se prilike da se nešto interesantno desi na ljubavnom planu pojačavaju. I u ovoj nedelji i u narednom periodu biće tu iznenađenja i zanimljivih događaja.

Posao Jedan talas problema na poslovnom planu ste pregurali u protekloj nedelji, sada ide sledeći. Očigledno je da vas situacije testiraju, ali nemojte te « testove » automatski da shvatite kao problem i otežanje već kao priliku da pokažete svoje umeće i sposobnosti. Jer ovde gde ste niste stigli tako što vam je sve išlo kao po loju, morali ste itekako da se potrudite. Ovaj period u kojem ste vrednovaće se od kraja godine – zato zapamtite – borite se I radite za svoju budućnost. Zato rešavajte sve i ne nervirajte se.

Novac Ima nekih pozitivnih pomaka na polju finansija.

Zdravlje Nervoza je i dalje dosta naglašena. Zdravstveni segment je pod pritiskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare