Keli Bruk srećnija nego ikada: "Kako izgledate i nije toliko bitno" FOTO

Bila je proglašena za najseksi ženu sveta, a sada je sve ređe u javnosti.

Nedelja, 01.08.2021.

08:33

Izvor: B92

Keli Bruk srećnija nego ikada:
Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenku su proslavile njene obline, a kroz karijeru je glumila i u nekoliko filmova. Danas je voditeljka na radiju i kilogramima se ne zamara.

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk (41) bila je jedna od najseksepilnijih žena sveta, a danas se povukla iz javnosti i vodi radijsku emisiju.

Nekada je svojim oblinama i lepotom bila san svih muškaraca, sa merama 99-63-91 santimetara.

Plastičnim operacijama nikada se nije podvrgavala, a proslavio ju je njen bujni dekolte. U međuvremenu je "nabacila" nekoliko kilograma, ali njima se ne zamara i ponosno ih nosi. Odeća koju Keli nosi je veličina između 40 i 44, što je mnogima u svetu slavnih nepojmljivo.

"Kad ostarite, osećate se prijatno u svojoj koži. Shvatate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad sebi kažete: 'To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim', rekla je Keli za The Sun.

Keli je glumila u nekoliko filmova i nikad nije bila mršavica, a upravo su ju njene obline proslavile. Priznala je kako je počela da kuva velike porcije i jede napolju, pa su se i kilogrami samo lepili.

Atraktivnu Keli na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi, a obožavaovi s nestrpljenjem očekuju svaku njenu novu objavu, pošto sad više ne živi ispred kamere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.