Model otkrio neprijatnost iz prodavnice: "Bilo me je sramota, ali vreme je da progovorim"

"Tražim vodu po prodavnici i vidim da neki lik ide za mnom, mota se oko mene, vrti, bulji i odjednom počne da se hvata i pokazuje mi polni organ“, napisao je Dean Pelić na svom Instagramu.

Nedelja, 01.08.2021.

10:35

Izvor: B92

Model otkrio neprijatnost iz prodavnice:
Ilustracija/Foto:Profimedija

Podeli:

Hrvatski model i pisac Dean Pelić (35) na svom Instagramu podelio je neprijatnost koja mu se nedavno dogodila.

Pelić je objasnio da je kada je krenuo u teretanu stao kako bi kupio flašicu vode, a dok je tražio policu s vodom u prodavnici ugledao je neprijatan prizor.

"Tražim vodu i vidim da neki lik ide za mnom, mota se oko mene, vrti, bulji i odjednom počne da se hvata i pokazuje mi polni organ“, napisao je model na svom Instagaramu te dodao da je muškarac nastavio da ga sledi po radnji, ali i na njegovom putu do teretane pa ga je čak i čekao a nakon nekog vremena nestao.

Uglavnom, podsetilo me na slične ne-lijepe događaje dok sam živeo u Milanu, pa i gotovo svugde gde sam živeo“, napisao je.

Objasnio je da je doživeo takve ispade i od strane žena i od strane muškaraca te dodao #MeToo kojim je istaknuo da je i on bio žrtva seksualnog uznemiravanja te da se ono ne događa samo ženama.

Objasnio je i da nema problem s tim što ljudi gledaju u njega, komentarišu, prilaze, dok god nije reč o "ludacima za koje nikad ne zna šta smeraju". Dodao je da o tome nikad nije pričao jer ga je bilo sramota, ali da je vreme da progovori o tome.

"Trebao si mu razbiti njušku“, jedan je od komentara s kojim se Pelić složio. "Trebalo je. Da me dotakao, i bih“, odgovorio je te dodao da ne voli takve stvari rešavati fizički, jer ne može znati šta je osobi u glavi i ima li kod sebe oružje.

Istakao je i da je nekima to što priča smešno, ali da nije prijatno kad te neko prati i stalno ti je iza leđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.