Manekenka imala više od 360 zahvata, kaje se, ali je osuđena na hirurga do kraja života FOTO

Ališa Duval progovorila je o svojim problemima nakon brojnih kozmetičkih zahvata zbog kojih se nikad neće odreći poseta hirurzima.

Nedelja, 01.08.2021.

10:43

Izvor: Dnevnik.hr

Manekenka imala više od 360 zahvata, kaje se, ali je osuđena na hirurga do kraja života FOTO
Sa æerkom Džordžijom/Foto: Profimedija

Podeli:

Ališa Duval (42) imala je više od 360 kozmetičkih zahvata među kojima su 18 operacija grudi, 11 operacija nosa, ugradnje implatanata u stražnjicu i vađenje rebara, a na sve to je potrošila više od 720.000 funti.

Glamurozna manekenka, koja je 2011. nakon rođenja najmlađe kćeri Papaje istakla da neće više nšta sređivati na telu, sada je otkrila zastrašujuću činjenicu.

Ispričala je za "The Sun" da će do kraja života morati da ide na botoks svakih šest meseci da bi joj lice ostalo podignuto. Naime, to je posledica fejsliftinga tokom kojeg su joj hirurzi uništili mišiće.

"Učinak te operacije ne može proći. Imam problem koji moram stalno popravljati", rekla je Duval.

Manekenka je doživela prošle godine i hitnu medicinsku intervenciju kada joj se leva dojka upalila zbog implatanata koji su ranije povezivani sa slučajevima raka. Ališa je objasnila da je leva dojka odjednom postala crvena i hladna te dvostruko veća od desne.

*ALT

Mislila je da je doživela toplotni udar, no onda je shvatila da ne može da se pomeri i zaključila da umire i počela da se oprašta od voljenih. U bolnici su joj dijagnostifikovali sepsu, a rendgensko snimanje je otkrilo da joj se upalio limfni čvor zbog implatanta.

"Bilo je to konačno buđenje koje me podstaklo da shvatim kakve sam glupe greške radila u svojoj prošlosti. Čudo je što sam uopšte tako dugo poživela", ispričala je.

*ALT

O Ališi se uvek nakon operacija brinula starija, 26-godišnja ćerka Džordžija koja ima snažan stav protiv kozmetičkih zahvata. "Uvek sam govorila mami da ne ide na više operacija. Nisu joj potrebne", rekla je za The Sun.

Svojevremeno je Duval, koja je nekad mamila uzdahe svojom prirodnom lepotom, navukla bes mnogih kada je rekla da joj ne bi smetalo kad bi Džordžija otišla na plastičnu operaciju, ali, u međuvremenu je promenila mišljenje.

"Tada sam zapela na ružnom mestu. Bila sam zavisna od zahvata, no ne želim da ih ona ima. Nekad je mislila da je to normalno, shvatila je da nije. Operacije su me učinile ružnijom. Moja ćerka je tako različita od mene, čak ne želi ni da farba svoju kosu", ispričala je Ališa.

Manekenka je nekoliko puta bila blizu smrti zbog svojih zahvata i 2015. je otkrila u jednom televizijskom intervjuu da su joj eksplodirali implatanti u stražnjici pa je otrovni silikon curio u krvotok.

Tada je Ališa rekla da ne želi više ići na operacije, iako je bila neodlučna oko odricanja od silikona. Ispričala je da se bojala da će ju implatant ubiti i da više ne može da sedi duže od 20 minuta.

"Moj hirurg je rekao da su oba implatanta u stražnjici pukla. Nisam znala da uopšte mogu tako da eksplodiraju. Boli me sve vreme. Znam da moraju biti uklonjeni, no brinem se da ću zbog kože koja će visiti izgledati deformisano", rekla je u jednom intervjuu.

Inače, manekenka je 2018. privukla pažnju javnosti kada je molila starletu Kejti Prajs da prestane s plastičnim operacijama. Naime, Kejti navodno ni sama ne zna na koliko je zahvata bila i zbog njih je bankrotirala.

"Kada gledam Kejti, vidim devojku koja sam bila ja pre 10 godina. I iako smo drugačije osobe, mogu da pogodim šta se odvija u njenoj glavi. Sve što želim je da je zamolim da prestane s time što pre", rekla je Ališa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare