Za njom lude svi, a ona od 17. godine voli samo jednog FOTO

Portugalska lepotica Kamila Koeljo (33) jedna je od najuticajnijih blogerki na svetu. Prati je više od devet miliona ljudi.

Ponedeljak, 02.08.2021.

13:50

Izvor: Super žena

Za njom lude svi, a ona od 17. godine voli samo jednog FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kamila je rođena 27. februara 1988. godine u Portugalu, a dobila je i nagradu "Bloglovin'' za najuticajniju blogerku koja se bavi temom lepote. Već nekoliko godina vodi svoj modni blog Super Vaidosa, i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno deli trikove za ulepšavanje i modne savete.

S obzirom na to da je uspešna, lepa i zgodna, ne čudi nas što na Instagramu ima više od šest miliona pratilaca, a njenu stranicu na Fejsbuku prati više od 9 miliona ljudi. Sigurni smo da među njenim obožavateljima ima pregršt žena koje vole njene savete, ali i mnogo muškaraca koji uživaju da gledaju lepu Kamilu.

Za Kamilu kažu da ima najlepši osmeh, a od svoje 17. godine voli Ikara Brenera. Mnogi kažu da po fizičkom izgledu ne ide uz lepu Kamilu, ali ona ne mari za komentare i često ističe koliko voli svog muža.

Ona ima ukusa. Čak i kada postavi fotografije u bikiniju, to je elegantno, ne vulgarno.

Zahvaljujući velikom uspehu i popularnosti na Instagramu i Jutjubu, od čega je napravila i veliki posao, razvila je i svoju modnu kolekciju.

A koliko voli svog supruga ne propušta da pokaže.

"16 godina skupljam uspomene sa tobom, moja ljubavi", napisala je uz fotografiju sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.