Suprug je zaslužan za njen osmeh: Hajdi Klum u bikiniju i bez njega FOTO

Nekadašnja manekenka je na letovanju sa suprugom Tomom Kaulitzom i nekoliko prijatelja. Na društvenim mrežama objavila je niz fotografija u kupaćem kostimu, ali i bez njega. Za njen osmeh je, kaže, zaslužan suprug

Utorak, 03.08.2021.

09:59

Izvor: B92

Suprug je zaslužan za njen osmeh: Hajdi Klum u bikiniju i bez njega FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Heidi Klum (48) i njen suprug, muzičar Tom Kaulic (31) venčali su se 2019. nakon dve godine veze. Na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije i ne kriju da su i dalje jako zaljubljeni.

Heidi i Tom trenutno uživaju na letovanju na Mediteranu, gde su im se na krstarenju pridružili prijatelji. Manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s jahte, na kojoj pozira u toplesu a grudi je sakrila rukama.

"Stavio si najveći osmeh na moje lice, Tom", napisala je Hajdi u opisu objave, te se pohvalila da ju je njen suprug fotografisao.

Na nekim fotografijama, Hajdi je isključila komentare, ali svakako je pažnju pratilaca pridobila jer je za kratko vreme skupila više od sto hiljada lajkova.

Danas je podelila i fotografiju sa venčanja i čestitala suprugu godišnjicu braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.