Za nju kažu da je najfatalnija žena trenutno, a potiče iz susedne zemlje FOTO

Cilj joj je da u budućnosti bude nova Bond devojka.

Sreda, 04.08.2021.

10:48

Izvor: superžena

Za nju kažu da je najfatalnija žena trenutno, a potiče iz susedne zemlje FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, gde se ona i rodila. Njena majka je učestvovala na izborima za mis, a otac je vazduhoplovni inženjer. Ušla u svet glume sa 17 godina, a pojavljivala se u serijama poput "Californication" i "Big Time Rush", a glumila je i u filmu "Children of the Corn". Manekenstvom se bavi od desete godine, a trenutno je ambasadoraka brends "Guess".

Za manekenstvo kaže da joj obezbeđuje da putuje svugde po svetu i da njen posao ima i prednosti i mane: "Imam priliku da upoznajem divne ljude širom sveta. Ali, ovaj poziv može da bude težak za "plus sajz" modele, ali ipak postoje kampanje koje su mi promenile život.

Smatra da u ovom poslu je njena veselost presudna: "Rekla bih da u manekenstvu su ključnu ulogu igrali moj razigrani duh, ali i duge noge".

Voli kada su svetla upaljena, kada se snima, fotografiše, a o iskustvu na filmu je rekla: "Sviđa mi se. Radila sam i na TV projektima, a cilj mi je da budem Bond devojka", rekla je Zita Vas za Maxim.

Trenutno radi kampanje za kupaće kostime i veš za brend "Guess", a mnogi su ocenili da je jedna od trenutno najatraktivnijih žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.