Britni Spirs objavila čudnu priču iz kupatila, fanovi se nadaju da je metafora

Pevačici su se usred noći zaglavila vrata kupatila te je ostala zaključana unutra, zvala je dečka da joj pomogne, 'spasilo' ju je obezbeđenje...

Sreda, 04.08.2021.

14:49

Izvor: superžena

Britni Spirs objavila čudnu priču iz kupatila, fanovi se nadaju da je metafora
Foto: Profimedia

Podeli:

Britni Spirs (39) je na svom Instagram profilu objavila fotografiju drvenih vrata uz poduži opis. Sa svojim je pratiocima podelila nedavno iskustvo u svom domu, a mnogi su objavu doživeli kao vrlo čudnu i ponadali se da je reč o metafori.

"U dva ujutru odlučila sam da se okupam. Nabavila sam novi 'Victoria's Secret' mirisni losion i želela sam da ga stavim jer mi pomaže da bolje spavam. Otišla sam u kupatilo i ugledala kafu koja je ostala od jutra i rekla 'Odvratno', no nisam je bacila i potražila sam svoje sredstvo za čišćenje lica i nisam mogla nigde da ga pronađem! Tražila sam ga 15 minuta i shvatila da je u drugom kupatilu. Spremala sam se da izađem, vrata su bila zaključana" započela je pevačica.

"Mislila sam: 'Pa, ovo je kupatilo, mogu da otvorim prokleta vrata', no brava se zaglavila. Zaključana sam u je*benoj kupaonici a moj dečko spava. Njega ni zemljotres ne bi probudio. Vikala sam: 'Hej, dođi da otvoriš ova glupa vrata!' Tišina. Nakon četvrtog puta, digao se i rekao 'Šta se događa?' Rekla sam mu da sam unutra i da ne mogu da izađem. Pokušao je da ih otvori hemijskom olovkom", nastavila je i dodala da je u tom trenutku uzela mobitellni i nazvala obezbeđenje da otvore vrata.

"Nakon 15 minuta poslali su nekoga da otvori vrata. Nakon deset minuta, i dalje ih nije bilo. Očistila sam kupatilo i razmišljala da se istuširam. 'Ovdje smo!' rekli su i pitala sam ih koliko će to da potraje. 'Možda 10 minuta'. Popila sam staru kafu i dobila sam nalet energije. Ponovo sam progovorila. 'Jeste li ovde?' 'Jesmo, odmakni se. Otvaramo vrata'. Otvorila su se... Napokon su se otvorila!", zaključila je pevačica.

Mnogi zbunjeni obožavaoci zapitali su se je li ova priča zapravo metafora za njenu borbu za slobodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare