"Muž me ostavio čim sam ostala u kolicima. Zaljubila sam se i - prohodala"

Išla je na svakodnevne višesatne terapije, a šest godina nakon nesreće se i zaljubila u svog trenera s kojim je doslovno - prohodala

Utorak, 07.09.2021.

12:58

Izvor: The Sun

Fotografija: Profimedia

Podeli:

Suprug s kojim je bila 14 godina u braku napustio ju je pet dana nakon što je ostala u invalidskim kolicima i nakon što su joj doktori rekli da postoji šansa da više nikad neće moći hodati.

"Nakon što me suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara bila mi je kao član porodice. Brinula se o mojoj deci i svi su me podržavali tokom oporavka. U to mi je vreme muž bio najpotrebniji", rekla je Riona Keli kojoj nije bilo lako da se navikne na život u kolicima, posebno nakon toliko godina braka i bez muža s kojim ima četvoro dece.

"Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi gledaju. Mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam htjela da živim, ali nisam to želela da uradim samo zbog dece", rekla je ona, prenosi "The Sun".

Išla je na svakodnevne višesatne terapije, a šest godina nakon nesreće se i zaljubila u svog trenera Kita Mejsona (35) s kojim je bukvalno - prohodala.

"Vukla sam telo, nisam imala osećaj u nogama, no nije me bilo briga. Hodala sam i to je bilo bitno. U bolnici sam ojačala, uspela da prohodam i nakon četiri meseca izašla iz bolnice. Trebalo mi je 25 minuta za 16 koraka, ali to sam napravila za svoju decu", rekla je.

"Zajedno smo već 11 meseci, deca su ga u potpunosti prihvatila, mislim da su mu čak i zahvalna što mi je pomogao da izađem iz kolica i ponovo vratim osmeh. Konačno osećam da živim život kakav zaslužujem", rekla je Riona koja sada, nakon teških vežbi, može da hoda. Dodaje da joj se sreća osmehnula u ljubavi.

Rionin bivši muž Ričard za The Sun je rekao da je razvod hteo puno pre nesreće.

"Dok je bila u bolnici, posećivao sam je koliko sam mogao. Morao sam da se brinem i o deci, čuvam kuću i idem na posao. S Rionom i decom sam živeo do prošle godine, a sad smo oboje nastavili dalje", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.