Pevačica u ubitačnom dekolteu i zavodljivom kombinezonu FOTO

Uz atraktivni kombinezon je izabrala, klasičnu frizuru u stilu Merilin Monro, a crvenim karminom je zaokružila svoje izdanje.

Utorak, 14.09.2021.

14:43

Izvor: superžena

Pevačica u ubitačnom dekolteu i zavodljivom kombinezonu  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pojava reperke Saveti na nedavnoj održanoj reviji dizajnera Toma Forda na Njujorškoj nedelji mode prošla je više nego zapaženo.

Tome je posebno doprinela njena izazovna pojava, ali krenimo redom.

Saveti (28) je postala poznata na društvenim mrežama kada je 2016. objavljivala snimke kako repuje, da bi za dve godine postala veoma popularna i snimila je i svoj prvi rep album. Pesma "Icy Grl" je značajno uticala na njenu karijeru, a pored muzike i repovanja redovan gost je i na Nedelji mode u Njujorku.

Za posetu na reviji Toma Forda, pevačica se opredelila za kombinaciju u crnoj boji - zavodljiv kombinezon ima otvoren deo u predelu stomaka i grudi i veže se oko vrata.

Maksimalno je istakla dekolte, pozirala je fotoreporterima i imala je puno samopouzanja.

*ALT

Zanimljivo, uz moderni kombinezon je izabrala, klasičnu frizuru u stilu Merilin Monro, a crvenim karminom je zaokružila svoje izdanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.