Manekenka se žestoko suprotstavila fotografu koji joj je rekao da manje jede FOTO/VIDEO

Manekenka je podelila video-zapis na kom se suočava sa fotografom koji je izneo neprimerene komentare o tome kako izgleda.

Sreda, 15.09.2021.

13:14

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Video-snimak je objavljen na Tiktoku i prikazuje @thevizardliz koja se žestoko suprostavila fotografu koji joj je rekao da bi trebalo manje da jede kako bi smršala:

"Ti nisi taj koji će mi da govori što ću da radim sa svojim telom. Imate veliku sreću što sam sigurna u svoje telo i što volim sebe. Da je ovde bila neka druga, nesigurna manekenka, taj jedan komentar bi je izludeo", uzvratila je fotografu u snimku koju je tajno snimila njena prijateljica.

"Doslovno bi prestala da jede, počela bi da vaga hranu, kosa bi počela da joj opada. Njeni organi bi otkazali. Ona može doslovno da umre zbog jednog tvog komentara. Trebalo bi da pazite kako razgovarate s ljudima. Ne bi trebalo ništa da izgubim jer sam već jako mršava, a čak i da nisam, ti nisi osoba koja će mi reći šta da radim", dodala je.

Fotografu je jasno dala do znanja da komentari poput njegovog mogu da budu okidač za ljude s poremećajima u ishrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare