Mladenci poslali račun gostu za ekstra parče torte

Mladenca iz Velike Britanije neprijatno su iznenadili gosta na njihovoj svadbi nekoliko dana posle slavlja. Kontaktirali su ga kako bi ga obavestili da mora da im plati za još jedan komad svadbene torte, jer je platio jedan, a pojeo dva parčeta.

Nedelja, 03.10.2021.

08:30

Izvor: Mirror

Mladenci poslali račun gostu za ekstra parče torte
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, mladenci su goste obavestili na dan venčanja da im treba pomoć za plaćanje svadbene torte i da bi svi gosti trebalo da plate 3,66 funti za komad, prenosi Mirror.

Prozvani gost kaže da je platio toliko za komad torte i više o tome nije razmišljao sve dok nekoliko dana kasnije nije primio poruku.

Novopečeni bračni par poslao mu je snimak ukazujući mu da se na njoj vidi da je dobio dva komada svadbene torte a platio je samo za jedan.

“Najavili smo da svaki gost mora platiti po komadu i primetili smo da si platio samo jedan. Možeš li molim te poslati 3,66 funte što je pre moguće”, napisali su mu.

Komentari na ovu vest puni su kritike na račun mladenaca.

"Ako ne možete da priuštite tortu za goste, onda je nemojte niti uzeti”, "Pošalji im u odgovoru svoje troškove za za put, garderobu za venčanje i dnevnicu te od toga nek oduzmeu cenu parčeta torte i nek ti vrate da mu vrate razliku", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.