"Natalija je MVP naše porodice, ja sam tu beskoristan"

Srpski košarkaš Nikola Jokić je u jednom intervjuu pred novu sezonu govorio i o porodici i supruzi.

Utorak, 12.10.2021.

13:56

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Jokić je izjavio kako je njegova supruga Natalija najbolji igrač u porodici sada, tačnije, MVP porodice, i da se divi svemu što radi nakon porođaja.

Našalio se još košarkaš kako se oseća beskorisno jer se zasad nije najbolje snašao u novoj ulozi, ulozi oca.

"Cenim sve što Natalija radi za nas, ona je MVP, ona je najbolji igrač u našoj porodici trenutno. Cenim kako to sve radi, pogotovo što je sve novo i za nju. Prilagođava se brzo, sve radi dobro, a ja sam tu samo da pružim podršku jer se osećam prilično beskorisno", rekao je Jokić.

Nikola i Natalija venčali su se prošle godine u Somboeu, a pre dve nedelje dobili prvo dete, ćerku Ognjenu.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", ispričao je košarkaš svojevremeno u intervjuu za "Gloriu"

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest meseci ušli su u vezu.

Američki mediji ih često zovu "div i palčica", jer je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.