Kerol Alt je i danas tiha patnja muškaraca FOTO

Plave oči, duga bujna kosa, zavodljivo telo i osmeh! Ukratko, ovo krasi manekenku i glumicu Kerol Alt, koja je obeležila modne piste osamdesetih zajedno sa Iman, Sindi Kraford, El Makfirson, Lindom Evanđelistom i drugim.

Utorak, 12.10.2021.

14:05

Izvor: B92

Kerol Alt je i danas tiha patnja muškaraca FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kerol Alt je rođena 1960. godine i sa samo 18 godina je počela da se bavi aktivno modelingom. Napustila je koledž i 1979. godine se našla na naslovnoj strani Harpers bazara, a samo tri godine kasnije bila je na naslovnici lista Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Osamdesetih je krasila više od 500 naslovnica i dobila je status supermodela, ali i seks-simbola, za šta je posebno bio zaslužan njen atraktivan izgled – plave oči, bujna kosa, zgodno telo.

Radila je svugde po svetu, a u jeku popularnosti bila je zaštitno lice mnogih kampanja, između ostalog radila je za Pepsi, Dženeral motors, Kaver gerl kozmetiks, modnu kuću Živanši.

"Baviti se manekenstvom nije lako kao što izgleda. Ne radi se samo o tome da budete lepa žena. Lepe žene ne uspevaju uvek kao vrhunski modeli", rekla je svojevremeno.

Portal Askmen.com rangirao ju je kao petog najlepšeg modela svih vremena, a 2008. godine slikala se i za Plejboj.

Priznala je da nije prihvatila činjenicu da njena karijera kao manekenke treba da se završi u 25. godini, te se i dalje bavi modelingom, ali se uspešno oprobala i na filmskom platnu (glumila je u filmu Vudija Alena "To Rome With Love" ) kao i na TV-u. Imala je svoju autorsku emisiju "A Healthy You & Carol Alt", koja je u fokus stavljala zdrav život i vežbanje.

Zagovornica je zdravog života i sirove hrane, o čemu je i pisala u svojoj knjizi "Easy Sexy Raw", a sudeći po fotografijama i dalje izgleda prelepo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.