Reperka za rođendan dobila vilu sa sedam kupatila VIDEO

"Ne verujem da je ovo uradio. Neverovatan je. Toliko sam srećna što me stvarno sluša, a ne da se samo smeška i klima glavom", napisala je reperka na Instagramu

Sreda, 13.10.2021.

19:35

Izvor: superžena

Reperka za rođendan dobila vilu sa sedam kupatila VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kardi Bi, koja je pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan, podelila je sa pratiocima na Instagramu luksuzan poklon koji joj je dao dečko Ofset (29).

"Moja ljubav. Govorila sam Setu kako želim da uložim u nekretnine za kratkoročni najam u karipskim zemljama ali činilo mi se kao da se on ne slaže sa mnom i da bi radije uložio u nešto drugo", počela je svoju malu notu zahvalnosti reperka uz videozapis nove nekretnine.

"Pogrešila sam. Jednostavno ne verujem da je uradio ovo. Srećna sam što me stvarno sluša, a ne da se samo smeška i klima glavom, ali i što ne misli da su moje ideje o ulaganju novca bezveze. I treće, zahvalna sam što je pitao mog oca da zajedno učestvuju u ovome. Njih dvojica i sin su mi najvažniji muškarci u životu. Jako me raduje što su bliski i kada ovako učvrste svoje prijateljstvo", napisala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare