Rodžer Voters (78) se oženio peti put: Kamila je bila njegov vozač

Rok muzičar i kreativna snaga benda Pink Flojd stao je ponovo na ludi kamen.

Četvrtak, 14.10.2021.

15:08

Izvor: B92

Rodžer Voters (78) se oženio peti put: Kamila je bila njegov vozač
Foto: Profimedia

Podeli:

Voters, koji je u septembru napunio 78 godina, pesnik koji je osmislio najpoznatije albume legendarne grupe, objavio je na Tviteru da je "našao pravu" i da je sreću i radost pronašao pored Kamile Čavis, sa kojom se venčao na svom imanju u Njujorku.

Prvi put, venčao se još davne 1969. godine sa srednjoškolskom ljubavlju Džudit Trim. Razveli su se 1975. godine i nisu imali decu. Godinu dana kasnije ponovo je ušao u brak sa Kerolajn Kristi, sa kojom je dobio sina Harija (koji je svirao klavijature na turnejama sa ocem) i ćerku Indiju, koja je radila kao model. Razveli su se 1992. godine da bi se Voters ponovo oženio već naredne godine i dobio sina u trećem braku, koji je potrajao nekoliko godina.

Sa glumicom Lori Darning se venčao 2012. godine, ali je brak potrajao samo tri godine, do 2015.

Rodžer čije se bogatstvo procenjuje na 310 miliona dolara, u jednom od intervjua koje je dao 2018. godine, otkrio je kako je Kamilu upoznao nekoliko godina pre na jednoj svirci, dok je ona radila kao vozač njegovog službenog automobila. Javnost o njoj ne zna puno detalja jer živi podalje od reflektora.

"Nismo u braku, ali zajedno smo nekoliko godina. Upoznao sam je na jednom od koncerata. Ona je vozila moj službeni auto. Nalazio sam se u jednom gradu dve nedelje i imao sam dosta vožnji između hotela i stadiona. Moj telohranitelj je sedeo s njom napred i razgovarali su, dok sam ja bio na zadnjem sedištu. Ali nešto me u njoj privuklo. Jednog dana sam je pitao je li joj je iko rekao da ima lepe jagodice", izjavio je za Infobae.

Par se zajedno u javnosti prvi i jedini put pojavio 2019. godine na Filmskom festivalu u Veneciji, a navodno su se verili ranije ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare