Džon Travolta posvetio emotivnu objavu pokojnoj supruzi

Glumac Džon Travolta (67) posvetio je emotivnu objavu svojoj pokojnoj supruzi, glumici Keli Preston, koja je rođena na današnji dan 1962. godine.

Četvrtak, 14.10.2021.

15:54

Izvor: B92

Džon Travolta posvetio emotivnu objavu pokojnoj supruzi
Foto: Profimedia

Podeli:

"Srećan rođendan, Keli. Nedostaješ nam i jako te volimo", napisao je Džon uz fotografiju nasmejane Keli.

"Ona sada slavi s anđelima", "Sigurna sam da prima svu vašu ljubav", "Bila je neverovatna", "Uvek ćemo se sećati Keli", samo su neki od komentara podrške.

Keli je preminula u 58. godini od raka dojke, prošle godine. Glumački par bio je u braku 29 godina, a upoznali su se 1989. na snimanju filma "Stručnjaci" (The Experts).

Njih dvoje zajedno su delili najdivnije trenutke, sve uspehe, ali i padove. Jedan od najtežih sa kojim su se suočili dogodio se 2009. godine, kada su izgubili sina Džeta, koji je preminuo na porodičnom putovanju na Bahamima, kada je zbog napada pao u kadi i udario glavom.

Za Novu godinu 1990/91, Travolta je kleknuo u restoranu jednog hotela u Švajcarskoj i zaprosio Keli skupocenim dijamantskim prstenom. Pojedini producenti pričali su kako je Keli čak bila zatečena iznenadnom prosidbom, kao i da je vrisnula kada je Džon izustio čuveno pitanje.

Venčali su se 5. septembra 1991. godine, a Keli je bila već dva meseca trudna sa njihovim pokojnim sinom Džetom. Sudbonosno "da" izgovorili su tajno u Parizu, usledilo je zvanično venčanje na Floridi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare