Objavila slike pre i posle, i evo šta se krije iza njenog "savršenog" izgleda FOTO/VIDEO

Svakodnevno na društvenim mrežama možemo da vidimo slike idealnih devojaka, koje u realnosti zapravo nisu takve. Jedna korisnica Tik Toka je odlučila da pokaže šta se krije iz tog "savršenog" izgleda.

Petak, 15.10.2021.

14:30

Izvor: Super žena, Izvor: Prva.rs

Objavila slike pre i posle, i evo šta se krije iza njenog
Foto: Shutterstock/Vladimir Gjorgiev

Podeli:

Korisnica Tik Toka pod imenom @rikkisandhuu odlučila je da sa svojim pratiocima podeli svoju sliku pre i posle fotošopa.

Naime, poslednjih desetak godina ženska lepota je idealizovana zahvaljujući brojnim mogućnostima koje pruža najnovija tehnologija.

Svi koji žele, danas mogu da izgledaju savršeno. Dva klika i tu je... Vaša savršena fotka.

Ipak, realnost je mnogo drugačija. Rikki je odlučila da to i pokaže. Pogledajte njene fotke u originalu i one koje je napravila nakon toga, koristeći filtere kako bi na njima izgledala što lepše.

Mnogi njeni pratioci su je podržali i uputili joj reči podrške: "Ovo pomaže više nego što misliš', samo je jedan od komentara.

Rikkin video je u prvih 48 sati dobio nešto manje od 200.000 lajkova i preko 1500 komentara. Jedan od njih glasio je: "Iskreno, nije bilo potrebno uređivanje slika, lepa si na njima i bez toga".

Mnoga istraživanja pokazuju da su Facebook, Twitter i Instagram "plodno tlo" za manipulaciju i nasilje. Gotovo devet od deset korisnika misli da društvene mreže ne nadziru dovoljno nasilno ili antisocijalno ponašanje na internetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare