Rukavice kao važan modni dodatak za hladne dane FOTO

Nekada davno žene su obavezno, pre izlaska, na ruke navlačile fine, mekane rukavice. Danas taj detalj uglavnom nosimo iz nužde, tokom jeseni i zime, ali ipak, modna scena nudi neka divna rešenja

Nedelja, 17.10.2021.

10:08

Izvor: Super žena

Rukavice kao važan modni dodatak za hladne dane FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Uz pelerine, kapute sa kraćim rukavima, savršeno se uklapaju dugačke rukavice. Ne samo da će zaštiti vaše ruke od hladnoće, već će potpuno šik izgledati. Ovo je vrlo elegantan stil, praktičan uz razne kombinacije - od dnevnih do večernjih.

Boju rukavice možete kombinovati sa bojom torbe ili cipela. Crna je sigurna, s njom ne možete da pogrešite. Ima i neku rokersku notu, naročito ako se radi o sjajnoj koži.

Popularnost plave očigledna je u svim modnim područjima, a najviše se to odnosi na tamnije tonove, poput "kraljevsko plave".

Ukoliko volite svetlije kapute i jakne, stilski možete da se poigrate detaljima, a par rukavica u jarkoj boji biće taj efektni dodatak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare