Muškarci stariji od 60 godina za kojima žene i dalje luduju FOTO

Stara izreka glasi da su muškarci kao vino - što stariji, to bolji. Neki glumci i muzičari stariji od 60 godina ovu izreku i potvrđuju.

Nedelja, 17.10.2021.

10:26

Izvor: zadovoljna.hr

Muškarci stariji od 60 godina za kojima žene i dalje luduju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Za neke od ovih muškaraca teško je i poverovati da imaju više od 60 godina, ali za neke od njih mnogi smatraju i da su s godinama postali još zgodniji i šarmantniji.

1. Brus Vilis

Teško je poverovati da je glumac Brus Vilis u martu proslavio 65. rođendan.

Njegov put do srca obožavateljski širom sveta započeo je 1984. godine, kada je dobio ulogu u popularnoj američkoj seriji Moonlighting, a svetsku slavu može zahvaliti ulozi u akcionom filmskom serijalu Umri muški.

2. Brus Springstin

A u klub privlačnih slavnih muškaraca starijih od 70 upisao se i Brus Springstin . Slavni američki muzičar 23. septembra proslaviće 71. rođendan, ali i dalje je tiha patnja mnogih žena.

3. Pirs Brosnan

U maju je napunio 68 godina, ali njegov šarm i privlačnost kao da sa godinama rastu. Najpoznatiji je po ulogama Džejmsa Bonda, a irski glumac ženio se dva puta, ima petoro dece i tri unuka.

4. Kevin Kostner

Zahvaljujući Ričardu Bartonu posvetio se ozbiljnije glumačkom poslu koji ga je savetovao da radi ono što stvarno želi, i ako je to gluma, neka postane glumac. U Holivudu je prvo radio kao vozač kamiona i autobusa koji je prevozio filmske zvezde kući.

U januaru će napuniti 67 godina.

5. Ričard Gir

Verovali ili ne, slavni glumac napunio je 72 godine u avgustu.

O njemu se dosta pisalo i prošle godine i kada je dobio i trećeg sina, dve godine nakon što je dobio još jednog sina sa Alehandrom Silvom.

6. Kevin Bejkon

Mnoge pripadnice lepšeg pola staru izreku da su muškarci lepši s godinama veruju da se na primeru 63-godišnjeg glumca to najbolje vidi i da je mnogima privlačniji sada nego u hit filmu "Footloose".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.