Bila je manekenka i milionerka, danas je beskućnica koja ne prihvata pomoć FOTO

Priča o Loni Vilson (38), nekadašnjoj manekenki i bivšoj supruzi Džeremija Džeksona (41), zvezde "Čuvara plaže", i dalje potresa svetsku javnost.

Četvrtak, 21.10.2021.

16:35

Izvor: B92

Bila je manekenka i milionerka, danas je beskućnica koja ne prihvata pomoć FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Za nekada atraktivnom manekenkom savršene linije uzdisali su mnogi muškarci, a ona danas traži hranu po kontejnerima na ulicama Los Anđelesa. Loni Vilson je od seksi milionerke postala neprepoznatljiva prosjakinja, a sa zavisnošću od opijata bori se već godinama. Upala je i u tešku depresiju.

*ALT

Nekadašnju lepoticu američki paparaci su u neprepoznatljivom izdanju, dok kopa po đubretu, snimili pre nekoliko meseci i te fotografije obišle su svet. Kada su fotografije dospele u javnost, nekoliko njenih nekadašnjih prijatelja i poznanika pokrenuli su akciju da joj se pomogne i da se skloni sa ulice, ali u tome nisu uspeli.

*ALT

Loni se, kako su rekli, samo istuširala i najela u hotelu i ponovo se vratila životu na ulicama Los Anđelesa. Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mesto za spavanje. Prethodno je rekla i da se ne tušira po godinu dana, jer je tako sigurna da je niko neće silovati na ulici.

*ALT

Inače, burnu vezu Džeremija i Loni obeležio je dolazak policije nekoliko puta na vrata njihovog doma. Naime, glumac je tukao Loni Vilson, slomio joj je rebra, povredio vrat i izgrebao joj lice i telo.

Sa njim se venčala kada je imala 29 godina, 2012. godine, ali su se rastali vrlo brzo. Pre pet godina doživela je nervni slom i izgubila posao asistentkinje u centru za estetske operacije. Nakon traume zbog veze sa Džeremijem, zavisnikom koji je počeo da se drogira još za vreme snimanja "Čuvara plaže", nikada se nije lečila kod psihijatra, već se odala raznim porocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.