"Pretvara se da je Špankinja": Hilariju Boldvin pratio skandal; još se nije oglasila o tragediji

Glumac Alek Boldvin je rekvizitnim pištoljem ubio direktorku fotografije Hejlinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souza, prenosi Gardijan reči vlasti u Nju Meksiku.

Petak, 22.10.2021.

10:40

Izvor: super zena

Foto: Profimedia

Podeli:

Nemili događaj se odvio na snimanju filma "Rust", a istraga je otvorena i aktivna.

Povodom ove tragične situacije, supruga Aleka Boldvina, Hilarija se još uvek nije oglasila iako je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Alek i Hilarija su u braku od 2012. godine i zajedno imaju šestoro dece.

Podsetimo, Hilarija prošle godine je optužena od strane pojedinih fanova da se "samo pretvara da je Špankinja" i da zbunjuje ljude informacijama o nacionalnosti.

Povodom toga, tada je izjavila: "Rođena sam u Bostonu i odrasla sam tamo, ali smo živeli na relaciji, Masačusets – Španija. Moji žive u Španiji, a ja sam, pak, izabrala da živim ovde, u Americi. Alek i ja podižemo decu tako da, kao i mi, poštuju oba naroda, što je za mene pre svega jako važno. Razumem da ste zbunjeni i da mi je priča takva kakva je, ali moja je i ponosna sam", objašnjavala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare