Od računovođe do uspešne manekenke za veš i bikinije FOTO

Hajli Makfild (28) više nije računovođa, već uspešna manekenka.

Petak, 22.10.2021.

12:06

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Inspiraciju da se bavi manekenstvom pronašla je na društvenim mrežama, ali i u radu drugih modela:

"Bila sam inspirisana drugim manekenkama koje su uspele da izgrade svoje karijere preko mreža, zahvaljujući velikom broju pratilaca. Počela sam da objavljujem slike u bikiniju i polako se uvećavao broj pratilaca. Privukla sam pažnju popularnog brenda za plivanje "BoutineLA". Odletela sam u Los Anđeles i tako je počela naša saradnja. Čim su i oni počeli da objavljuju fotografije, broj pratilaca na mom profilu je počeo više da raste, što je dobro za posao", rekla je.

Zbog njene lepote poznati pevač je napisao "Bože, ko je ovo" FOTO

Odrasla je u Kanzas Sitiju, a za svoje detinjstvo kaže da je bilo bezbrižno: "Dugo sam imala ozbiljnu opsesiju dinosaurusima, a kada sam krenula u srednju školu, stvari su se promenile i postala sam navijačica. Takođe, stekla sam i univerzitetsku diplomu, ali je moj poziv ipak okrenut ka modi", prisetila se.

Pre tri godine rešila je da napusti stalan posao računovođe i odlučila je da se bavi manekenstvom, kao i društvenim medijima.:

"Samopouzdanje nisam imala odmah na početku. Fotografisanje nije baš tako lepo kao što izgleda, može da bude na setu vruće ili dosadno".

Za sada ne namerava da stane, jer joj ovaj posao omogućava da putuje po svetu, upoznaje ljude, ali i stiče nove veštine.

"Kada završim sa karijerom manekenke, imam nameru da svoje znanje koje sam stekla radeći na društvenim mrežama iskoristim kako bih započela svoj posao koji se tiče online kupovine", zaključila je ova lepotica za Maksim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.