Potresne priče prevarenih žena

Žene su podelile svoje ispovesti o tome kako su saznale da ih partneri varaju, da li su osećale krivicu zbog toga, kao i kako se sve završilo. Ono što povezuje sve žene u tekstu jeste da su prevarene ili su za preljubu saznale za vreme praznika.

Petak, 22.10.2021.

14:16

Izvor: super zena

Potresne priče prevarenih žena
Foto: Shutterstock/NDAB Creativity

Podeli:


"Želeo je nekoga ko će da pravi kolače sa njim" Rejčel T. (25):


"U to vreme sam radila u Lululemonu, a u maloprodaji je tokom decembra najveća gužva. Moj partner je želeo da imamo zajedničke praznične aktivnosti, poput pravljenja kolača ili posete njegovoj porodici, ali bila sam previše zauzeta.

Žene otkrile gde su sve i s kim varale muževe

Nedugo zatim sam saznala da me vara s drugom ženom, pretpostavljam da je to trajalo ceo mesec i da je to kod njega bila čežnja za dubljom vezom u vreme praznika. Ali ja sam morala da radim, pa je on pronašao to što je tražio negde drugde. Raskinuli smo, jednostavno nismo bili jedno za drugo."

"Poslao mi je poruku greškom" Alison L. (23);


"Izlazila sam s jednim tipom sa fakulteta oko šest meseci. Na božićno jutro sam otvarala poklone zajedno sa svojom porodicom kada sam od njega dobila dugačku poruku. Napisao je kako mu je bilo vrlo zabavno sa mnom, ali da gaji romantična osećanja prema nekome drugome, nekome s kime se viđao dok smo bili u vezi.

Počela sam da plačem, a moja mama je bila zbunjena. Mislila je da su to suze jer mi se poklon ne sviđa. Dala sam joj mobilni da sama pročita poruku, ali u tom trenutku je došla još jedna poruka. U njoj je pisalo: Ups, pogrešna osoba'. Potom je pokušao da objasni da sam ja ta prema kojoj gaji osećanja i da pokušava zapravo da raskine sa drugom devojkom, ali je poruku slučajno poslao meni.

"Čuvala sam se za brak, ali on nije" Ema Z. (21):


"Ja čekam sa s*ksom dok ne uđem u brak. Mislila sam da se moj tadašnji dečko slaže s tim, iako je pre naše veze imao odnose. Čini se kako sam se prevarila jer sam saznala da je za vreme naše veze bio intiman sa svojom bivšom devojkom.

Nazvao me je sledeće jutro sav histeričan da bi se ispovedio. Sve mi je ispričao, rekao da je to velika greška i da bi želeo da nova godina bude novi početak. Cenila sam to što mi je sve priznao, ali nakon toga mu više nisam mogla da verujem."

"Emotikon srca mu se pojavio na telefonu" Mari M. (44):


"Bila sam pod velikim pritiskom na poslu. Moja sestra je bila jako bolesna, a planiranje i organizovanja praznika samo je bio dodatan stres. Tokom tog najgoreg perioda, postala sam egocentrična. Moj suprug se okrenuo nekom drugom jer sam na božićno veče videla poruku sa emotikonom srca na njegovom mobilnom. To je stiglo od njegove koleginice s posla. Suočila sam ga s time i priznao mi je kako me je emotivno varao.

Još mislim da imam pravo da budem sebična s obzirom na okolnosti, ali priznajem da sam prestala da ulažem energiju u našu vezu. Pomoću terapije za parove i individualnih terapija, to smo prevladali. Sada imamo iskrenu, emocionalno stabilnu i saosećajnu vezu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.