Pantalone sa lažnim tangama: Trend koji su mnogi prezirali se vraća? FOTO

"Tanga pantalone" koje je jedan brend izbacio nedavno na tržište prilično je uzburkao strasti na društvenim mrežama.

Nedelja, 24.10.2021.

08:00

Izvor: 24sata.hr

Pantalone sa lažnim tangama: Trend koji su mnogi prezirali se vraća? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ove '"tanga pantalone" sa uzorkom krokodilske kože su 2u1, tačnije kombinacija pantalona i tangi i koštaju 30,99 evra (oko 3500 dinara). Spreda izgledaju potpuno normalno, pa čak i lepo, ali sa zadnje strane je traka koja imitira tange i otkriva više nego što pokriva.

*ALT

Kao da je ovime oživljen trend iz '90-ih godina prošlog veka, kada su se istovremeno nosile pantalone niskog struka i tange pa su se one itekako videle. Ali, povratak ovog trenda ljudi na društvenim mrežama nevoljno su primili i nadaju se da ove pantalone neće zaživeti i u stvarnosti.

"Neka vas razveseli apsurdnost ovih tanga pantalona i molite se da će lokdaun traje dovoljno dugo da nikada ne moramo da gledamo nekoga kako ih nosi na ulici u subotu uveče", jedan je od komentara na Tviteru.

Druga korisnica je napisala:"Sećate li se kada su niske farmerke bile u modi u 2000-ih, a vaša koleginica sa fakulteta bi se nagnula kako bi uzela svoj primerak časopisa i istovremeno šokirala sve ljude u prostoriji s tangama koje nosi?".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.