Novi pojam u ljubavnim odnosima - "zaleđivanje"

Za jednu posebnu fazu u emotivnim odnosima, kažu stručnjaci, postoji novi pojam, a to je "zaleđivanje".

Ponedeljak, 25.10.2021.

06:32

Izvor: B92

Novi pojam u ljubavnim odnosima -
Foto: Profimedia

Podeli:

Šta znači kada vas neko "stavi na led"? To znači da drugi partner ne prekida odnos s vama. Može se reći kako on održava isprekidan kontakt koji nije specifičan te celu vezu drži neobaveznom.

Izraz "zaleđivanje" se odnosi na nekoga ko stavlja romantičnu mogućnost na "led" odnosno zaleđuje je - partner pokazuje interes, ali se ne predaje u potpunosti.

Ova faza može da dovede do mnogih nejasnoća partneru koji je "stavljen na led" jer nema načina da tačno zna kuda njihov odnos vodi.

Šta znači kada vas neko "stavi na led"? To znači da drugi partner ne prekida odnos s vama. Može se reći kako on održava isprekidan kontakt i celu vezu drži neobaveznom.

On se s vama nalazi kada on želi - njemu se sviđa da ima nekog pored sebe kada mu treba, ali ne želi da taj odnos bude zvaničan, a vrlo verovatno - zato što nije zaljubljen u vas niti vidi budućnost s vama.

U takvom odnosu ne možete ništa da planirate, a takav odnos može biti emocionalno vrlo težak, pogotovo za partnera koji bi želeo nešto više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.