Nekad je bila najseksepilnija žena: "Ne želim da oslabim, srećna sam" FOTO

"Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bi trebalo da izgledam, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati telo koje sam imala s 21 godinom", rekla je jednom prilikom Keli.

Ponedeljak, 25.10.2021.

13:53

Izvor: 24sata.hr

Nekad je bila najseksepilnija žena:
Foto: Profimedia

Podeli:

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk (41) pre nekoliko godina dobila je titulu najseksepilnije žene sveta, a sada ponosno ističe bujne obline koje je dobila zajedno s nekoliko kilograma viška.

Iako se nekim njenim obožavaocima ne sviđa promena, Keli je apsolutno zadovoljna svojim telom te rado pozira za fotografije koje kasnije objavljuje na društvenim mrežama.

Fanovi bivše manekenke i voditeljke već su joj dali do znanja da smatraju kako bi trebalo da poradi na sebi i da je pre mnogo bolje izgledala. No, takvi komentari nju ne pogađaju, jer retko kada odgovara na bilo kakve prozivke.

Paparaci su ju nedavno uhvatili na putu do posla. Pozirala im je s velikim osmehom na licu, a njenoj sreći zasigurno je kumovala nova pozicija na radnom mestu. Naime, Keli će biti nova voditeljka jutarnjeg programa na radiju "Heart".

Keli je nedavno pričala i o tome kako se oseća nakon što je zbog viška kilograma postala meta hejtera na društvenim mrežama.

"Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bi trebalao da izgledam, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati telo koje sam imala s 21 godinom, niti želim biti ta devojka", izjavila je.

Komentarisala je kako bi htela da zaboravi razdoblje kad je bila mršava i da ne želi ponovo da smrša do te mere.

"Ne želim da izgubim svoje grudi. Ne sviđa mi se da budem mršava. Kada sam bila mršava, to je uglavnom proizlazilo iz stresa i depresivnih stanja", otvoreno je rekla Keli.

Jednom je rekla i kako je sama bila prilično nesvesna svoje težine kad je počela da se goji, pa dok su to drugi primećivali i vređali je zbog toga na društvenim mrežama, ona sama nije videla problem. Prema njenim rečima, razlog je što se "ulenjila i opustila".

Na nagovor majke i dečka odlučila je da će uz striktnu dijetu i vežbanje izgubiti nekoliko kilograma.

"Osećam se zadovoljno u svom telu i to ima mnoge prednosti", rekla je u jednom intervjuu i priznala da je postala samopouzdanija, posebno u krevetu.

I dalje ne brine zbog neprijatnih komentara na društvenim mrežama i kaže da je "srećnija nego ikada".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.