Bivša profesorka je na Onli fans, ali želi posao od 9 do 5: "Moja lepota plaši muškarce" FOTO

Ejmi Kups (32) iz Severne Karoline kaže da je u nekoliko navrata pokušavala da nađe "pravi" posao.

Utorak, 26.10.2021.

10:28

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Međutim, svaki razgovor za posao prošao bi isto – ako bi razgovarala sa muškarcem, on bi bio naprosto oboren s nogu i tu bi svaki dalji ozbiljan razgovor prestajao. Ona tvrdi da je jednostavno "previše zgodna i seksi i da muškarci ne mogu da pričaju sa njom, a da se ne uzbude".

Učiteljica koja je bila beskućnica zaradila milion funti na Only Fans

"Inače sam radila kao nastavnica istorije. Međutim, u jednom trenutku su kolege otkrile moju stranicu na Onli fansu i ostala sam bez posla. Sada sam influenserka na Instagramu, ali želim posao od 9 do 5. Međutim, izgleda da je to nemoguće jer moja lepota naprosto plaši muške nadređene. Uvek sam imala mnogo problema zato što sam lepa i zgodna, ali sam sa godinama dobila i dosta samopouzdanja i sada naprosto preplašim sve muškarce, čak i na razgovoru za posao", kaže Ejmi, a prenosi "San".

Ona kaže da njen problem traje već godinama unazad, a da ne može da nađe čak ni posao u prodaji.

"Na jednom razgovoru za prodavca, menadžer me je pozvao u svoju kancelariju. Kad sam ušla, odmerio me je, počeo je da se znoji i trese i nije mogao ni da smisli šta bi me pitao. Na kraju je rekao da mora do toaleta, a kada je ustao videlo se koliko je uzbuđen. Kada se vratio, odbrusio mi je da nisam kvalifikovana, ali da mogu da idem u manekenke, tu sigurno imam prođu", kaže Ejmi.

Hemičarka počela da se skida na sajtu za odrasle, pa kupila kuću FOTO

Iako voli Instagram i platformu Onli fans, želi pravi posao, zdravstveno osiguranje i sve ostale beneficije. "Probala sam nedavno da se zaposlim u salonu automobila. Jedan mehanièar je pomerao kola i toliko je zevao u mene da je udario u zid. Znam da muškarci zbog mene gube glavu i ranije sam uživala u tome, ali sada mi je to veliki problem. Ja sam izmeðu ostalog i pametna, ali to muškarci ne mogu da vide jer me odmeravaju", kaže.

Iako voli Instagram i platformu Onli fans, želi pravi posao, zdravstveno osiguranje i sve ostale beneficije.

"Probala sam nedavno da se zaposlim u salonu automobila. Jedan mehaničar je pomerao kola i toliko je zevao u mene da je udario u zid. Znam da muškarci zbog mene gube glavu i ranije sam uživala u tome, ali sada mi je to veliki problem. Ja sam između ostalog i pametna, ali to muškarci ne mogu da vide jer me odmeravaju", kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.