Danska manekenka ima savršeno telo i rado se slika obnažena FOTO

Nina Agdal (29) jedna je od uspešnih manekenki čije slike su krasile naslovne strane vodećih modnih i sportskih magazina.

Utorak, 26.10.2021.

18:48

Izvor: superžena

Danska manekenka ima savršeno telo i rado se slika obnažena FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Otkrivena je kao tinejdžerka na ulicama rodnog grada, a kako nije imala manekensko iskustvo, agenti su joj predložili da se prijavi na takmičenje "Elit model luk". Nije pobedila na takmičenju, ali je odmah potpisala ugovor sa agencijom i nastavila školovanje dok nije napunila 18 godina.

Kada je završila srednju školu, preselila se u Ameriku, gde je njena karijera doživela neverovatan uspeh. Postala je zaštitno lice mnogih brendova, snimala editorijale i naslovne strane za sve vodeće modne i sportske magazine, a kruna svega bilo je to što je krasila naslovnu stranu jubilarnog pedesetog izdanja magazina "Sports Illustrated Swimsuit".

U manekenskim krugovima za njeno telo govore da je "prebujno" a Nina je u intervjuu za "Glamur" rekla i da su pojedini modni časopisi fotošopirali njene fotografije i da su joj se čak neki i javno rugali zbog izgleda.

Ona voli da naglasi kako se dobro oseća u svojoj koži i telu i da ga ni za šta ne bi menjala.

*ALT

Nina je bila u vezi i sa slavnim Leonardom Dikapriom, starijim od nje 17 godina, a kome je ona, kako su tada svetski mediji pisali, bila 10. Viktorijin anđeo.

Raskinuli su 2017. godine, posle godinu dana viđanja, i ostali u prijateljskim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.