Da li je zbog ove lepotice Džan Jaman ostavio Diletu Leotu? FOTO

Sredinom septembra, mediji u Italiji preneli su da su sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman raskinuli. Svi su se pitali šta je ili ko je bio razlog razlaza?

Sreda, 27.10.2021.

09:21

Izvor: superžena

Da li je zbog ove lepotice Džan Jaman ostavio Diletu Leotu? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Italijanski mediji su izveštavali da je voditeljka navodno odbila njegovu prosidbu i da je to razlog zbog čega su tusrki glumac Džan Jaman i Dileta Leota raskinuli.

Sada su se pojavili novi detalji raskida, gde se saznalo da je zapravo turski glumac taj koji je stavio tačku i da je zgodnu voditeljku navodno ostavio zbog glumice koja je od njega starija 9 godina, i za koju tvrde da izgleda i bolje od voditeljke.

Reč je o Izraelki Moran Atias (40), manekenki i glumici koja je počela da se bavi glumom sa 15 godina, a postala posebno popularna posle uloge u italijanskim filmovima "Oggi sposi" i "Gas". Sarađivala je sa dizajnerom Robertom Kavalijem, kao i modnom kućom "Dolče i Gabana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare