Muškarac ismevao devojku sa kojom je izašao, bilo je smešno samo njemu VIDEO

Deni Duarte upoznao je ženu na aplikaciji za upoznavanje i dogovorili su se da će se izaći. Nakon prvog susreta usledio je drugi sastanak u restoranu, nekoliko dana kasnije.

Četvrtak, 28.10.2021.

18:00

Izvor: vecernji.hr

Muškarac ismevao devojku sa kojom je izašao, bilo je smešno samo njemu VIDEO
Ilustracija/ Foto: Profimedia

Podeli:

Kad se večera završila, žena je izvadila torbicu i svoj deo obroka platila metalnim novcem, što je Deniju bilo neobično pa je izvadio mobilni i snimio devojku tokom brojanja novca.

Video je objavio uz natpis: "Ne možete ovo da zamislite. Na drugom sam dejtu sa devojkom sa Tindera i ona plaća metalnim novcem. Odlučio sam opet da izađem sa njom i ona uradi ovo!”

Iako je Deni mislio da će njegov video da nasmeje druge korisnike društvenih mreža, dogodilo se upravo suprotno i mnogi korisnici su stali na stranu devojke i branili je u komentarima.

"Trebalo bi tebi da bude neprijatno što si joj dopustio da plati”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala:

"Znači, biraš poniženje umesto podrške? Pokazao si svoje pravo lice...", "Ona bi trebalo to da shvati kao znak da je njemu u redu da gleda kako se ona muči i neće da joj pomogne, glasio je jedan komentar.

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! 💀

♬ original sound - Water Boy

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.