Dom kao iz časopisa - jesenji trendovi za dekoraciju FOTO

Malim, ali efektim sitnicama možemo domu dati jesenju notu.

Petak, 29.10.2021.

07:53

Izvor: ELLE

Dom kao iz časopisa - jesenji trendovi za dekoraciju FOTO
Foto: Shutterstock/ Followtheflow

Podeli:

Iako početak nove sezone ne mora da znači potpuni remont dekora u vašem kutku, upoznavanje sa ključnim jesenjim trendovima enterijera za 2021. daće vam predstavu o tome zbog čega su neki detalji aktuelni na Instagramu da nam daju inspiraciju za sopstveni dom.

Kako biste bili u toku sa jesenjom dekoracijom, predstavljamo vam listu trendova koji će biti neizbežni u svakom modernom domu.

Pečurka lampe


Ovaj model lampe je već neko vreme prisutan u listama za praktično uređenje doma, a njihova popularnost ne jenjava ni tokom ovih jesenjih meseci.

Pored toga što su prelep dodatak bilo kom bočnom stolu, polici za knjige ili radnom stolu, pečurkica lampe imaju tendenciju da emituju toplu, umirujuću svetlost – savršenu za trenutke u kojima želite da se opustite uz knjigu i kišno jesenje veče.

Ukrasne tacne

Ako vam nedostaje neko praktično mesto za odlaganje svih vaših omiljenih predmeta na jednom mestu, sada je vreme da investirate u ukrasnu tacnu za vaš stočić ili policu.

Davno su prošli dani kada su police za knjige bile imperativ sređenog doma. Kako smo već zagazili u jesenje mesece, dizajneri enterijera predviđaju da će sve više nas koristiti poslužavnike kako bismo poboljšali izgled naših omiljenih ukrasnih komada.

Svećnjaci

Starinski svećnjaci su odlični mali, ali veoma efektni detalji koji će uspešno ukrasiti svaki centar stola. Osim toga, ako u njih stavite sveće, koje su trenutno i više nego instagramične, imaćete posebno mesto za prikaz svoje kolekcije.

Prirodni materijali

U doba godine u kome hladnije vreme i kraći dani otežavaju povezivanje sa prirodom, unošenje prirodnih materijala, poput bambusa i pruća u vaš dom, može pomoći da premostite trenutni jaz.

Nije potrebno da ulažete u mnogo nameštaja da biste prihvatili ovaj trend – ukrasni predmeti kao što su pletena ogledala i poslužavnik od bambusa mogu imati veliki efekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare