Svetsko prvenstvo u fitnesu: Srpkinja je druga najzgodnija u bikiniju FOTO

Ana-Marija Žujović, jedna od najpoznatijih fitnes instruktorki u Srbiji, postala je vicešampionka sveta na bikini takmičenju.

Ponedeljak, 08.11.2021.

12:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

„Finale Svetskog prvenstva! Osvojeno drugo mesto! Za mene ovo srebro sija kao zlato. Hvala vam za svu ljubav koju mi šaljete. I čestitke svim devojkama koje su bile sjajne…“, napisala je Žujović na Instagramu danas.

Ana Marija je srpska fitnes šampionka i reprezentativka koja je ove godine osvojila i šesto mesto na Evropskom prvenstvu u Španiji. Fitnesom se bavi deset godina.

Ana Marija čest je sagovornik na temu fitnesa, vežbi i rutina u medijima, a široj javnosti je poznata i kao tadašnja supruga voditelja Vladimira Stanojevića koji ju je pretukao, a ona imala naprsnuće sinusne i jagodične kosti. Sudsko razrešenje i dalje traje.

"Ne volim da se prisećam tog nemilog događaja, i dalje me obuzme jeza, strah, razočaranje, tuga, bol… Dugo posle toga sam išla kod psihologa, jer sam se trudila da ostanem jaka, posao koji radim mi ne dozvoljava da se povučem i zatvorim u sebe. A ono što mi je jedino davalo snagu na tom putu su poruke devojaka koje su isto ili slično prošle ili onih koje poznaju nekoga kome se tako nešto dogodilo. Ne možete verovati koji je to broj… Jedino to me je teralo i dalje drži da ne odustanem od celog postupka", izjavila je svojevremeno za medije.

Danas je u srećnoj vezi sa Mitrom Pešićem, koji je takođe fitnes trener i džudista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.