Najuticajnije modne ličnosti sa Instagrama koje imaju preko 60 godina FOTO

Svojim istančanim modnim ukusom ruše sve predrasude i dokazuju da godine nisu prepreka za besprekorni stil.

Subota, 13.11.2021.

13:35

Izvor: B92

Najuticajnije modne ličnosti sa Instagrama koje imaju preko 60 godina FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Uzimajući u obzir dugogodišnju opsesiju modne industrije mladim ljudima, postoje ličnosti od stila koje pokazuju veliku modnu osvešćenost, hrabrost i spremnost za eksperimentisanje, a koje nisu više u svojim dvadesetim i tridesetima godinama života.

Linda Rodin, Lin Slater, Grejs Ganem na svojim Instagram profilima broje stotine hiljada obožavatelja koji su čak i duplo mlađi od njih. U nastavku pogledajte neke od najuticajnijih modnih ličnosti koje imaju preko 50 godina.

Linda Rodin (73)

Prepoznatljiva po ženstvenoj modnoj estetici, dugoj sedoj kosi i crvenom ružu, Linda ruši sve predrasude o tome kako bi starost trebalo da izgleda. Bila je stilistkinja italijanskog Voga, modnih kampanja Victoria’s Secreta, a osvojila je bjuti svet svojim "Rodin" uljima i kozmetičkim preparatima.

Lin Slater (68)

U svetu prepunom dvadesetogodišnjakinja koje se bave modnim blogingom, Lin nije samo veliko iznenađenje u ovoj branši, već neko ko može ozbiljno da parira popularnim IT devojkama. Ova profesorka i socijalna radnica pokrenula je blog 2014. Accidental Icon i od tada svojim stilom pleni pažnju gde god da se pojavi.

Ines de la Frensaž (64)

Francuska manekenka Ines de la Fresange je bila muza čuvenog kreatora Karla Lagerfilda i smatra se epitomom pariskog stila koji je zaokružila modna biblija La Parisienne, koju je izdala 2010. godine.

Grejs Ganem

Grejs je personalni trener i živi u Montrealu. U svet influensera se pustila kroz hobi blogovanja zajedno sa svojom ćerkom. Njen Instagram sada ima skoro 700 hiljada pratilaca i učinio ju je jednom od najtraženijih influenserki za velike moćne brendove kao što su "Sephora", "Club Monaco" i "Farfetch".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare