"Moja deca nikad ne spavaju kod drugih niti nama dolazi neko da prenoći"

Majka dvoje dece, Tara Hak podelila je na Tik Toku svoje metode vaspitavanja dece. Iako mnogi njeni prijatelji misle da je prestroga i da preteruje njen video je veoma brzo postao viralan.

Subota, 20.11.2021.

08:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Za kratko vreme njega je pregledalo više od 1.5 miliona ljudi.

"Druga deca ne dolaze kod nas da prespavaju, niti moja deca idu u tuđu kuću da tamo prenoće", objasnila je Hak jedno od svojih pravila. Ako su joj deca završila sve obaveze oko škole i kuće ne ograničava im vreme koje mogu da provedu pred ekranima.

"Ako ne pojedu ono što sam im spremila, neće jesti ništa", dodala je, a mnogo su je zbog ovog načina vaspitanja oštro kritikovali.

"Trebalo bi ponekad pustiti decu da prespavaju kod prijatelja jer se tako stvaraju najlepše uspomene", napisala je jedna mama u komentrarima i dodala da su joj uspomene sa spavanja kod drugarice najlepši deo detinjstva.

"Da li su deca nešto loše uradila ili su takva pravila oduvek?", pitala je druga mama na šta je Hakova odgovorila da nisu morala ništa loše da urade da bi im to zabranila.

"Tako sam odlučila da ih zaštitim, jer mislim da je to za njih najbolje", kaže ona i dodaje da je sama imala prilično popustljive roditelje i da je mogla da ostane da prespava kod prijatelja.

Istakla je takođe i to da njena deca mogu da idu kod drugara u posetu, ne brani im da se druže, ali je i tada ona obično tu sa njima.

Iako mnogima nije bilo jasno zašto bi neko deci to bez ikakvog razloga uskratio, bilo je i onih koji su pohvalili njen metod odgajanja.

"Ja nikad nisam smela da spavam nigde van kuće, pa to ne dozvoljavam ni mojoj ćerki. Svašta se dešava i nikad ne mogu znati da je u tuđoj kući potpuno sigurna i da joj niko neće nauditi", rekla je jedna mama.

"A postoji još jedan razlog zašto ne dozvoljavam da tuđa deca dolaze kod nas da prenoće, a to je što mi većina te dece nije baš draga", dodala je iskreno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.