Uhvaćeni na delu: Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su zvanično zajedno

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (41) i američki komičar Pit Dejvidson (28) službeno su zajedno. Neko vreme su bili u prijateljskim odnosima, međutim, nakon poslednjih fotografija, druženje je preraslo u emotivnu vezu.

Ponedeljak, 22.11.2021.

13:01

Izvor: 24sata.hr

Uhvaćeni na delu: Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su zvanično zajedno
Foto: Profimedia

Podeli:

Američki magazin "Page Six" prvi je plasirao ovu informaciju, a poslednjih dana svedočili smo brojnim druženjima novog para.

Novopečeni golupčići držali su se za ruke u zajedničkoj šetnji, a nije im smetala ni znatiželjnost brojnih novinara koji su ih fotografisali.

Fanovi su počeli da spekulišu o njihovoj vezi još nakon što su pre nekoliko nedelja primećeni u zabavnom parku kako se drže za ruke.

Kim i Pit nedavno su glumili u skečevima u američkom televizijskom šouu "Saturday Night Live", kada su se poljubili, maskirani u Aladina i Jasmin.

Čini se da je iza profesionalnog poljupca, već tad, bilo nešto više.

*ALT

Pre Kim, poznati komičar je već osvojio mnoge slavne lepotice. Pit je bio u vezi sa spisateljicom i glumicom Kaci Dejvid (27) od 2016. do 2018. godine.

Nakon raskida saa njom, odjeknula je vest da ju je Pit ostavio putem SMS poruke, kako bi započeo vezu s pevačicom Arianom Grande (28). Njih dvoje su se verili samo nekoliko nedelja nakon što su obelodanili svoju romansu, no njihova veridba je trajala samo nekoliko meseci.

Godine 2019. Pit je bio u vezi s 20 godina starijom glumicom Kejt Bekinsejl (48).

Izlazili su svega mesec dana, a komičar je i nakon raskida za Kejt imao samo lepe reči, te ju je prozvao "najsmešnijom osobom koju je ikad upoznao".

Iste godine, komičar je započeo romansu s ćerkom Sindi Krafvord, Kaiom Gerber, koja je tad imala 18 godina. Međutim, ni ta veza nije dugo potrajala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare