Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti: Keli Bruk i danas izgleda prelepo FOTO

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk, koja je pre nekoliko godina dobila titulu najseksepilnije žene sveta, proslavila je 42. rođendan.

Sreda, 24.11.2021.

13:43

Izvor: superžena

Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti: Keli Bruk i danas izgleda prelepo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu For him od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Nekada je svojim oblinama i lepotom bila san svih muškaraca, sa merama 99-63-91 centimetar, a danas ova žena je "nabacila" nekoliko kilograma, ali njima se ne zamara i ponosno ih nosi. Keli nije opterećena negativnim komentarima na društvenim mrežama i često ističe da je srećnija nego ikad.

Keli je nedavno za "San" izjavila da se oseća prijatno u svojoj koži: "Shvatate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad sebi kažete: 'To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.