Nije imala odnose 7 godina, pa u kratkom roku spavala sa 20 muškaraca: "Vrlo sam seksualna osoba"

Nita Mari veruje da su deca itekako uticala na njen seksualni život jer joj se telo promenilo, ugojila se i više se nije osećala seksi. Kako bi vratila samopouzdanje, otvorila je seksi profil. Međutim, kada se majka dvoje dece rastala od oca svoje dece, počela je prihvatati svoje nove obline.

Sreda, 24.11.2021.

17:29

Izvor: Daily Star

Default images

Podeli:

Nakon što je sedam godina bila bez seksa, Nita je odlučila da napravi nalog na platformi OnlyFans gde je ubrzo našla čitav niz novih obožavalaca. "Ugojila sam se 28 kilograma dok sam bila trudna, što je normalno, ali sam do tada uvek bila jako sitna pa je to za mene bila velika promena", rekla je Nita. Nakon što su Nita i njen suprug 2011. dočekali blizance očekivala je da će joj se seksualni život vratiti na staro, ali nije shvatila da je zapravo njen brak završen. "On je neverovatan tata, ali oboje smo shvatili da je naš brak gotov", rekla je Nita. Ona je zatim počela da izlazi jer je želela ljubav i fizičku povezanost. "Vrlo sam seksualna osoba i nakon prekida s bivšim, osetila sam porive. Seks prvi put nakon sedam godina bio je neverovatan i otvorio mi je Pandorinu kutiju. Iako sam hršćanka, ne verujem u čekanje dok se ne venčaš da bi imao seks. Osećam da sam propustila toliko toga".

Rekla je kako je spavala s 20-ak muškaraca u samo par meseci. "Osećala sam da većina momaka s kojima sam izlazila samo želi da vidi moje grudi i imaju seks pa sam zaključila da ću umesto da izlazim, otvoriti stranicu OnlyFans." Istakla je kako joj je ona pomogla da vrati samopouzdanje i da se oseća seksi. Savetuje svakoj ženi da isproba OnlyFans kako bi prihvatile svoje telo. "Ne morate nužno da delite fotografije, ali postoji nešto tako oslobađujuće u tome da ste snimljeni goli", zaključila je Nita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.