Premršava Emili Ratajkovski zabrinula fanove: "Otišla si predaleko" FOTO

Po mnogima, ona je jedna od najpoželjnijih modela i glumica današnjice. Ali ovog puta, iznenadila je fanove koji su je oštro kritikovali njen premršav izgled.

Četvrtak, 25.11.2021.

08:09

Izvor: superžena

Premršava Emili Ratajkovski zabrinula fanove:
Foto: Profimedia

Podeli:

Emili Ratajkovski (30) od trenutka kada se pojavila u spotu za pesmu Robina Tika "Blurred lines" (2013) važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Posle spota, usledili su razni angažmani za mode revije i kampanje, a takođe ova brineta se slikala i za 2012. godine slikala za erotski časopis "Treats!" i za nju ovo nije bilo ništa strašno, jer je sa roditeljima još kao adolescent, odlazila na nudističke plaže.

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila sliku sa dodele modnih nagrada koje je organizovalo Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA).

Na slici pozira u suknji i topu sa dugim rukavima i vidi se njen premršavi stomak:

"Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će reakcije izazvati, ali hej, to je moje telo i neću se oslanjati na posramljivanje", napisala je Emili u opisu fotografije.

Naravno da je fotka izazvala niz komenatara: " Da li si dobro?", "Otišla si predaleko", "Deluje nezdravo", "Što nije u redu s njenim stomakom?", "Premršava si", "Kakav primer daješ" pisali su joj.

Takođe, bilo je i malobrojnih koji su joj uputili komplimente da dobro izgleda i da ne vide ništa loše na slici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.