Mik Džeger u društvu 44 godine mlađe devojke uživa na plaži FOTO

Par izazvao je pravu buru kada su objavili svoju vezu, a od tada se retko pojavljuju u javnosti. Ipak, neumorni fotoreporteri ponekad ih uslikaju...

Četvrtak, 25.11.2021.

08:29

Izvor: super zena

Mik Džeger u društvu 44 godine mlađe devojke uživa na plaži FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Frontmen grupe Rolling Stones Mik Džeger (78) i njegova devojka bivša, balerina Melani Hemrik (34) uslikani su kako zajedno uživaju na plažama Majamija.

Upoznali su se 2014. godine, samo nekoliko dana pre nego što je tadašnja Mikova devojka Loren Skot pronađena mrtva u stanu.

Inače, Mik Džeger ima osmoro dece u rasponu godina od 50 pa do četiri godine - tu su ćerka Karis (50) koju je dobio sa Maršom Hant, potom ćerka Džejd (49) iz braka sa Bjankom Džeger, pa onda ćerke Džordžija (29) i Lizi (37), kao i sinovi Džejms (35) i Gabrijel (23) iz braka sa Džeri Hol. Tu je i Lukas (22) koga je dobio sa Lučijanom Morad. Poslednji u nizu je sin Devaro koga je dobio sa Melani. Pored toga, ima i petoro unučića.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.