Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom odnosa

Svi imamo vrlo različite predstave o životu. Te percepcije odnose se na svakodnevni život, na posao, ali i na seksualni život. Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji deli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci.

Nedelja, 28.11.2021.

15:40

Izvor: vijesti.me

Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom odnosa
Foto: Shutterstock/AlessandroBiascioli

Podeli:

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno. Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na predlog ili zahtev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalnu ili fizičku bol? Nakon toga još uvek možete same da odlučite kako vam je bilo - možda vas čeka neko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci veoma cene kad se ne pretvarate, odnosno, kad ste onakve kakve zaista jeste. Ako se pretvarate i "glumatate", to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život.

Pozitivan osećaj prema telu

Lakše je reći nego uraditi? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svesne da muškarci cene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške sebi sve vreme. Ionako već ležite jedno pored drugog, pa vam je valjda jasno da ste mu "seksi". Koncentrišite se na zaista važne stvarI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.