Mesečni horoskop za decembar: Lava očekuje priliv novca, Škorpije se vraćaju staroj ljubavi

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za decembar 2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com.

Utorak, 30.11.2021.

08:27

Izvor: Venerasapapilotnom.com

Mesečni horoskop za decembar: Lava očekuje priliv novca, Škorpije se vraćaju staroj ljubavi

Podeli:

Sitno! Odbrojavamo dane do kraja ove, 2021-e godine. I znam – reći ćemo „daleko joj lepa kuća, ne ponovila se!“ ali ako ćemo realno – setite se koliko godina unazad ste rekli tu jednu, istu rečenicu....Ne vole nas ove godine....ili mi ne volimo ono što nam donose....

No, hajmo mi na decembar. U znaku Strelca su Sunce i Merkur, kao i Južni Mesečev čvor koji je tu još par nedelja i onda se seli u znak Škorpije, kao što se Severni čvor seli u znak Bika – tokom cele sledeće godine imaćemo pomračenja – 4 komada - na osi Bik – Škorpija – i 2022-a će proći u fazonu „šta je naše zaista, a čega trebamo/moramo da se odreknemo, pustimo?“. Šta nam je vredno I šta ostaje pored nas, a čemu je vreme da od nas ode? U znaku Jarca se nalaze Venera i Pluton, u znaku Vodolije su Saturn i Jupiter. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika retrogradni Uran. Mesec je u svojoj poslednjoj četvrti i znaku Vage a Mars se nalazi u znaku Škorpije.

Iiiii.....krećemo udarnički – prvo pa muško – totalno pomračenje Sunca na 13-om stepenu znaka Strelca 4-og decembra. Sem problema u odnosima bilo koje vrste, doneće i komplikacije vezane za saobraćaj, komunikaciju, trgovinu i inostranstvo. Uključujemo još jednu novu životnu fazu.

13-og decembra Mars prelazi u znak Strelca a istog dana i Merkur prelazi u znak Jarca. Obzirom da je Mars kroz svoje jednoipomesečno putovanje kroz znak Škorpije pravio kvadrat sa Saturnom i Jupiterom – imali smo problem sa ispoljavanjem energije,ciljem i voljom jer su oni konstantno bili blokirani od ograničavajućih faktora u nama ili oko nas. Njegovim prelaskom u Strelca pronalazimo pravi cilj i smer i krećemo ka njemu. Merkur u znaku Jarca donosi ozbiljne, praktične i racionalne dogovore i kontakte.

19-og decembra pun Mesec u Blizancima. Žurba, frka, priča, saobraćaj, komunikacija – na sto strana. Nervoza i jurnjava, mnogo stvari koje se rade odjednom.
Istog dana Venera u znaku Jarca kreće retrogradnim hodom. Interesantno je da unazad kreće iz konjukcije sa Plutonom, a ta konjukcija i „zagrljaj“ ove dve planete će trajati od 6-og decembra pa sve do kraja godine. Ovo je vrlo kompleksan aspekt jer iako može u materijalnom smislu da ukaže na velike zarade (no isto tako i velike troškove – zavisi na koju stranu se „okrene“ kod vas) on u emotivnom smislu govori o ljubomori, opsesivnom ponašanju, daje probleme, nasilje i seksualno uznemiravanje, ali donosi i fatalne privlačnosti i emotivno „lepljenje“ koje će posle biti teško „odlepiti“ čak i ako to želimo. Retrogradno kretanje Venere sa kojim i ulazimo u 2022-u godinu govori o tome da će sledećih godinu dana obeležiti jake finansijske i emotivne oscilacije. Standardno, ona u svom retrogradnom hodu „vraća na staro“ kada je ljubav i posao u pitanju, ali baš kada pričamo o emocijama – pokreće i seriju karmičkih odnosa.


21-og decembra Sunce prelazi u znak Jarca i zvanično počinje zima.


I maltene na samom kraju godine – 29-og decembra Jupiter prelazi u znak Riba. Veliki benefik u znaku kojim vlada uspeće da ublaži, popravi ili donese iznenadni srećni preokret mnogima – sve do maja meseca kada se seli u znak Ovna.

I to bi bilo to. Ostaje mi samo još da vam poželim lep i „udoban“ decembarski put – što manje stresa i što više nekih divnih i opuštajućih momenata. Srećno!!!

*ALT

OVAN

Ljubav

Iako ćete u prvoj polovini meseca biti u velikoj meri opterećeni partnerovim i svojim problemima, kao i poslovno – finansijskom tematikom – ipak je ovo period u kojem odnos sa voljenom osobom uglavnom funkcioniše bez velikih prepreka i akcenat je bačen na strast. U drugom delu meseca – partnerova planeta Venera kreće retrogradnim hodom, a vaš vladar Mars prelazi u znak Strelca. Ovo ukazuje na neku formu nerazumevanja, odvojenosti ili različitih načina funkcionisanja. A možda ćete jednostavno imati premalo vremena jedno za drugo. Slobodni Ovnovi – prva polovina decembra može vas spojiti sa nekim (to ne mora da bude konkretan ulazak u vezu, već flertovanje ili povremena viđanja), a da li će ovaj odnos opstati i uspeti da se razvija – pokazaće drugi deo meseca. Mislim da je malo verovatno da tokom decembra postavite neku emotivnu priču na čvrste temelje, više je to neobavezna ljubav....

Posao

Pravni i zakonski problemi koji vam mogu otežavati poslovanje biće mogući u prvoj polovini decembra. Za one koji sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim institucijama ovo je period velikih promena koje u početku mogu krenuti kroz otežanja, ali u drugom delu meseca se rešavaju pozitivno. Tokom celog meseca fokus će biti na finansijama – prilivi će biti pojačani, ali drugi deo ovog perioda može doneti seriju troškova – ne budite previše opušteni sa novcem i vodite računa kakve dogovore sklapate.

Zdravlje

Prva polovina decembra može doneti probleme sa pritiskom i cirkulacijom kod starijih Ovnova, a kod mlađih – prehlade i infekcije. Drugi deo meseca je povoljniji po pitanjima zdravlja.

*ALT

BIK


Ljubav


Prva polovina decembra donosi uglavnom korektan odnos sa partnerom. Uspevate da se uklopite i dogovorite oko svega – možete imati jedan kraći period u kojem će voljena osoba imati finansijsku, porodičnu ili poslovnu problematiku, pa će jednim delom prenositi nervozu na vas, ali ovo nije nešto što može iole dublje uzdrmati vaš odnos. Drugi deo meseca – partner je spreman da uvede promene kod sebe da bi vam se prilagodio a lako je moguće da će u tom periodu vama biti potrebna njegova podrška i pomoć. Kod nekih parova – ulazite u fazu u kojoj ćete ozbiljno razmišljati o podizanju odnosa na viši nivo. Slobodni Bikovi – mogući su počeci emotivnih priča koje će u svojoj osnovi imati veliku privlačnost i strast. U drugom delu meseca, kada vaša vladarka krene retrogradno – neki od vas će biti skloni da „bace pogled“ ka prošlosti. Nove veze započete u tom periodu biće neobične, interesantne, dosta burne.

Posao

Do polovine meseca imate više nepovoljnih uticaja, posebno kada su finansije u pitanju. Treba voditi računa o troškovima a itekako je moguće da će naplata potraživanja biti usporena ili otežana. To bi mogao biti „okidač“ da sa nekim poslovnim partnerima dođete u konflikt, pa čak i prekinete saradnju. Iako ćete u drugom delu meseca biti u priličnoj meri okupirani poslom i obavezama, ipak je ovo period koji je stabilniji kada su novčani tokovi u pitanju. Mogući su počeci novih saradnji i uspešnih poslova.

Zdravlje

Retrogradno kretanje vaše vladarke Venere u drugom delu meseca može nepovoljno uticati na zdravlje – moguć je pad imuniteta, prehlade, hormonski problemi i tegobe sa kičmom.

*ALT

BLIZANCI

Ljubav

Pomračenje Sunca 4-og decembra pada u vaše polje partnerstava i definitivno će doneti velike promene kod zauzetih. Ulazite u period kada je neophodno rešiti sve situacije koje su nedefinisane, nejasne ili koje se duže vreme provlače u odnosu bez pravog rešavanja. Obzirom da dve nedelje kasnije imamo i pun Mesec u vašem znaku – evidentno je da neki odnosi mogu ući u „crvenu zonu“ i da će zaista biti potrebno dosta obostranog truda i kompromisa da se do rešenja dođe. Treća dekada meseca doneće ozbiljne dogovore sa voljenom osobom, dobru komunikaciju i više zajedničkih aktivnosti. Slobodni Blizanci – prva polovina meseca više potencira na nekim neobaveznim kontaktima – malo je verovatno da u tom periodu možete ostvariti značajniju i trajniju emotivnu priču. Drugi deo decembra donosi lepu mogućnost za poznanstvo i odnos koji bi vam prijao i osobu sa kojom možete graditi budućnost.

Posao

U danima oko pomračenja Sunca u Strelcu i punog Meseca u vašem znaku – vodite računa o komunikaciji, razumevanju i odnosu sa partnerima i saradnicima. U tim periodima se ne preporučuju impulsivne odluke, pogotovo ako se one vezuju za prekid poslovnih saradnji. Odnos sa kolegama će do polovine meseca imati faze zategnutosti, obaveza će biti u velikoj meri, a trebalo bi povesti i više računa o zakonskim i pravnim procedurama. Treća dekada meseca donosi ozbiljne poslovne ponude.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama kod starijih Blizanaca. Mlađi – mogućnost prehlada.

*ALT

RAK


Ljubav


Ovaj mesec verovatno neće ispuniti vaša očekivanja od partnerskog odnosa. Suština je u tome da i pored solidnih planetarnih aspekata koji deluju na partnera i vas – vas dvoje niste usmereni na sam odnos već najpre na poslovno-finansijsku tematiku koja vas oboje okupira. Emocije jesu tu, strast takođe – ali opuštenost i osećaj kompletnog zadovoljstva izostaje. Šta više, u nekom momentu možete početi da osećate da uslovljavate i ograničavate jedno drugo. Kada Venera u partnerskom polju krene retrogradno, u drugom delu decembra – osećaj udaljavanja se može pojačati. Slobodni Rakovi – novih ljubavnih dešavanja svakako ima, a uskoro će se igranci priključiti i „stari kandidati“. I stare i nove emotivne prilike mogu biti obojene jakim strastima i fatalnim privlačnostima. Malo je teže odrediti šta je za vas u ovom trenutku bolje, novo ili staro – najbolje je da ne žurite i pustite da to vreme pokaže.

Posao

Rakovi osećaju da im je pod hitno potrebna neka promena u poslovnom sektoru I mnogi od vas će istoj težiti I pokušavati da naprave neki preokret I stabilizuju se. Vaš sektor finansija već neko vreme “trpi udarce” I to I jeste razlog vaše potrebe da napravite zaokret. Sada se zaista otvaraju šanse za vas, ali u prvom delu decembra ipak se treba čuvati naglih odluka I poteza povučenih u besu ili impulsivnosti. Dosta toga će ići kako treba, a prave poslovne akcije očekujte u drugom delu meseca.

Zdravlje

Niste u povoljnom zdravstvenom periodu, što posebno može biti izraženo u prvoj polovini meseca. Potrebno je napraviti promene u navikama I odnosu prema svom telu.

*ALT

LAV


Ljubav


Nije savršen mesec za emotivne relacije – ali ako vratite film unazad, shvatićete da se nešto slično konstantno odvija kod vas već neki duži period. Decembar može doneti neke preseke, završetke, podvlačenje crte – u pojedinim odnosima ovo će doneti prekid I odvajanje, ali isto tako – kod drugih parova ovo će doneti velike promene u samoj strukturi odnosa I ulazak u drugačiju bračnu/emotivnu fazu. Itekako može biti I lepih dešavanja kod vas – ukoliko se usmerite na kvalitetnu komunikaciju, potrebu da se sa partnerom opustite I uživate – za tako nešto imate prilike. Slobodni Lavovi - emotivnih dešavanja će biti, ali koliko će vam ona doneti stabilnost a ne samo prolaznu zabavu I flert – to je već pitanje. Neki odnosi se svakako sada mogu započeti, pa izvolite – okušajte sreću. Tokom celog meseca će biti aktuelni I kontakti sa bivšim emotivnim partnerima – šta ćete uraditi po tom pitanju, to je vaša stvar.

Posao


Solidan mesec po pitanju posla, ali I finansija. Neki vaši planovi su krenuli korektno od samog početka decembra – nemojte ih pokvariti impulsivnim potezima, potrebom da požurite, ili pak napetim odnosima sa saradnicima. Mnogi od vas će od ovog meseca početi da uvode nove elemente u posao ili otpočeti sa nekim dodatnim poslovnim aktivnostima. Potreba za promenama I dodatnim angažovanjem, jer niste prezadovoljni stanjem svojih finansija. Vraćaju vam se stari klijenti I saradnici u drugom delu meseca.

Zdravlje

Prva polovina meseca nije povoljna po pitanjima zdravlja. Moguć je pad imuniteta, infekcije raznih sorti I problemi sa respiratornim organima. Kod starijih – lošija cirkulacija, oscilacije pritiska.

*ALT

DEVICA


Ljubav


Pomračenje Sunca u polju doma, porodice I stabilnosti kod nekih parova može doneti pojačanu tenziju I izlaženje na dnevni red pitanja koja niste rešili u prethodnom periodu. Sa malo takta I spremnosti da oboje budete otvoreni ka kompromisu – ovo se može rešiti. Generalno gledano, ovaj će astrološki događaj ukazati na velike promene koje vas čekaju ne samo tokom decembra već I u dužem narednom periodu. Moguće je podizanje veze na viši nivo, ulaženje u brak ili početak zajedničkog života. Slobodne Device – kod vas su apsolutno otvorene mogućnosti I za potpuno nove ljubavne priče, ali I za povratke “starih poznanika”. U svakom slučaju – bili stari ili novi, ovo su osobe koje će imati veliki uticaj na vaš život I sa kojima se mogu formirati trajne I stabilne ljubavne priče. Sve što se vezuje za ljubav kod vas će sada biti pomešano sa strastima, fatalnošću I magnetskim privlačnostima.

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom, vodite računa o zakonskim propisima I legalnosti – jer možete imati probleme tokom prve polovine meseca. Ovo kod onih koji rade za druge ukazuje na mogućnost inspekcije, kontrole ili pak bavljenje dozvolama. Generalno gledano – decembar vam donosi porast radnih obaveza I vašeg angažovanja. Pošto u drugom delu meseca imamo I pun Mesec u vašem polju karijere – evidentno je da vas čekaju zahtevni, ali vrlo plodonosni poslovni dani.

Zdravlje

Zdravlje je uglavnom dobro, mada će vam tokom ovog meseca biti potrebno više odmora nego inače. Koristite svaki slobodni momenat I za neku opuštajuću rekreaciju.

*ALT

VAGA


Ljubav


Ceo decembar unosi jednu povremeno nestabilnu, povremeno dosadnu, povremeno isključivu atmosferu sa partnerom. U jednom trenutku ćete se slagati savršeno, u drugom nećete moći da se složite ni oko sitnica. Pozicija vaše vladarke Venere u znaku Jarca vam ne prija, a još manje će vam prijati njeno retrogradno kretanje u drugom delu meseca – imaćete osećaj da ama baš ništa ne ide po vašim željama, previše će biti odgovornosti, vrtenja nekih suvoparnih starih priča, a premalo će biti opuštenosti, ležernosti I uživanja. Saturn u znaku Vodolije vam ide na ruku, pokazuje vam da na ljubav možete da računate….to što nije sve savršeno – ne znači da neće biti – ali u nekom drugom mesecu. Slobodne Vage – prva polovina meseca – veze bez obaveza, provod I uživanje. Druga polovina meseca – krećete unazad, vraćate se u prošlost I sve više razmišljate o njoj. Takođe – počeci karmičkih priča.

Posao

Prvu polovinu meseca može obeležiti zabrinutost oko finansijskog segmenta I povećanje troškova. Ne preporučuju se ulaganja, a budite oprezni I sa pozajmicama. Privatnici u ovom periodu mogu imati više priliva, ali će svejedno muku mučiti sa troškovima, a možda i kaznama. Drugi deo decembra donosi vam više aktivnosti, češću komunikaciju i dogovore sa poslovnim partnerima i bolje novčane prilive. Mesec u kojem neke stare planove možete pokrenuti ili obnoviti saradnje koje su bile uspešne ranije.

Zdravlje

Hormonski problemi, raznorazne infekcije I alergije, hronične tegobe takođe mogu biti aktuelne. Preporučuje vam se šetnja, blaga rekreacija I boravak u prirodi.

*ALT

ŠKORPIJA


Ljubav


Dokle god je Saturn u vašem polju porodice, temelja, stabilnosti (a biće još podugo) – vaši bitni odnosi, osnova na kojima su izgrađeni – biće na testiranju I proveri. I realno gledano – mnogi će prestati da postoje. U ovom mesecu – u prvoj polovini ne možemo reći da stvari idu savršeno, ima tu uspona I padova – ali se vidi da vas dvoje pokušavate da napravite neke promene koje bi doprinele poboljšanju I stabilnosti odnosa. U drugoj polovini decembra – vi I partner kao da ste na različitim stranama. Vi ste okupirani svojim poslom I finansijama, a voljena osoba može početi da se zatvara, povlači u sebe ili da bude sklona da konstantno na dnevni red izvlači pitanja za koja ste mislili da ste ih rešili. Slobodne Škorpije – ako I bude početaka novih ljubavnih priča, one će jako brzo doći u fazu “provere” I pitanje je da li će se nastaviti. U drugom delu meseca mogući su kontakti sa starim znancima I bivšim ljubavima.


Posao


I vaš znak u prvom delu meseca čekaju pojačani troškovi I velika bitka za stabilizaciju finansija. Iako će prilivi biti vrlo korektni - nije vreme za ulaganja u nove projekte I poslove I razbacivanje novcem. U drugom delu decembra dolazi do stabilizacije a tada možete očekivati I naplatu zaostalih potraživanja I podsetiti dužnike na sebe. Generalno gledano – ovo je mesec koji vam donosi da bolje funkcionišete, da postavljate nove ciljeve (mogu biti vezani za inostranstvo) I da gradite svoje poslovne pozicije.

Zdravlje

Prva polovina meseca može doneti manje respiratorne tegobe, češće prehlade I probleme sa varenjem. Ostatak meseca je odličan po pitanjima zdravlja.

*ALT

STRELAC


Ljubav


Do kraja druge dekade decembra – baš I ne možemo da govorimo o miru I harmoniji u vašim emotivnim relacijama. Partner I vi ćete na smenu biti nervozni, a baš tokom druge dekade obostrana nervoza može dostići kulminaciju I dovesti do većih rasprava ili razmimoilaženja u komunikaciji. Prevazići će se ovo, ali ako je moguće – u tom periodu budite spremniji za kompromis I manje napeti I voljni za “džapanje” sa dragim vam bićem. Oni koji su u braku mogu imati nesporazume I pojačanu sumnju u vernost partnera. I pored aspekata koji nisu baš najpovoljniji, postoje i drugi koji govore da sa nešto više volje i spremnosti da popustite jedno drugom – možete imati vrlo lepe zajedničke momente i uživati. Slobodni Strelčevi – za vas je ovo povoljan period za nova poznanstva, za ljubavne aktivnosti i uživanje u životnim zadovoljstvima. U drugom delu meseca moguće je pokretanje ljubavne priče koja « miriše » na ozbiljnost.

Posao

Sunce I Merkur u vašem znaku davaće vam potrebu da budete priznati, da zasijate I da se dokažete na polju posla. Vodićete ozbiljne dogovore I neki od vas mogu preći na drugu poziciju ili promeniti radno mesto. Odluke nemojte donositi impulsivno, pogotovo u prvom delu meseca. Svoje obaveze ćete ispunjavati na vreme I jedino što vam može donostiti problem jesu zakonske regulative, inspekcije I povećani troškovi kao I otežana naplata potraživanja – naročito u drugom delu decembra.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca stariji mogu imati problem sa cirkulacijom I pritiskom. Ostatak perioda je povoljan u zdravstvenom smislu, samo se treba čuvati prehlada.

*ALT

JARAC


Ljubav


Pomračenje Sunca u vašem polju podsvesti I tajni početkom decembra – nepovoljno će delovati na vaš osećaj sigurnosti kada je partnerstvo u pitanju. Možete biti zbunjeni nekim ponašanjima voljene osobe, pod jakim pritiskom ljubomore, sa gomilom nedoumica I pitanjima na koje nemate odgovor. Iako će se neke situacije razjasniti I rešiti, sve do početka treće dekade meseca možete biti skloni povlačenju, na oprezu I neopušteni. Treća dekada decembra donosi vam optimističniju I bolju energiju I bolju komunikaciju I odnos sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi – novi emotivni kontakti aktuelni su tokom prve polovine meseca. U drugoj – retrogradno kretanje Venere u vašem znaku “obrće” vas ka prošlosti – vama daje više razmišljanja o istoj a istovremeno bivše partnere I “stare znance” aktivira prema vama. Značajni kontakti I moguće obnove odnosa aktuelni su tokom poslednje nedelje decembra.

Posao

Izbegavajte da se uplićete u nedefinisane poslovne “šeme” u prvoj polovini meseca. Ne verujte obećanjima jer se brzo može pokazati da su lažna. Takođe, u ovom periodu više povedite računa o propisima i zakonskim merama jer bi izlaženje iz ovih okvira moglo da vam donese kazne i novčane troškove. Generalno gledano – ulaskom u drugi deo meseca dobijate na organizovanosti, fokusiranosti i u periodu ste kada možete početi da ostvarujete svoje planove. Sklonost ka trošenju je pojačana.

Zdravlje

Stres će biti pojačan tokom celog decembra. Bićete osetljivi na promene vremena, skloni prehladama I problemima sa hormonima.

*ALT

VODOLIJA


Ljubav


Partner I vi ste u nešto boljem raspoloženju početkom meseca, što će svakako uticati da makar neko vreme stvari između vas dvoje funkcionišu sa više opuštenosti. No, nemojte se baš navikavati na tu opuštenost, jer nakon tog prvog, kratkog perioda – ulazite u fazu oscilacija koje će vas “vozati” sve do kraja decembra. Biće tu I faza rasprave I faza ljubomore I faza zabave I uživanja, strasti. Biće I povremenih faza ćutanja I povlačenja u sebe – bilo sa partnerove strane, bilo sa vaše. No, obzirom da ste u ovaj mesec “ušli” pod dobrim međusobnim aspektima, malo je verovatno da će vaš odnos biti narušen – samo ćete imati povremene uspone I padove. Slobodne Vodolije – već prva dekada decembra donosi šansu da neko nov uđe u vaš život I da skoro u potpunosti “izbriše” tragove prošlosti koji još uvek postoje kod vas. Ukoliko odnos krene kako treba, postoje velike šanse da potraje I bude prilično stabilna priča. No, ukoliko se to ne dogodi ili nova osoba ne bude ono što ste vi očekivali I što vam je potrebno – drugi deo meseca će u velikoj meri aktivirati kontakte sa prošlošću I povratke bivših.

Posao

Pred vama je mesec sa puno promena, puno izazova (naročito kroz kontakte sa nadređenima), sa povećanim troškovima (u prvoj polovini decembra), ali isto tako I sa više nego dobrim rezultatima. Ono što je dobro jeste da u decembar ulazite u potpunosti spremni da ne odustajete od svojih ciljeva I da se dokažete – I drugima I sebi. Tokom celog meseca vaše polje budućnosti I prilika će biti vrlo aktivno – može da se dogodi da vam se jedna šansa izmakne iz ruku, ali će na njeno mesto doći druge, još bolje.


Zdravlje


Stres će biti glavni ometajući faktor kod vas I zbog njegove pojačanosti – možete imati povremene probleme sa imunitetom, glavobolje, meteoropatske tegobe ili stariji – tegobe sa pritiskom.

*ALT

RIBE


Ljubav


Držite se drage Ribe – pred kraj meseca vaš vladar Jupiter ulazi u vaš znak I jedan deo tereta koji ste do sada nosili u svojoj podsvesti će nestati. Doduše, ostaće vam Saturn da ga “za vratom” vukljate još skoro godinu I po dana, ali to će biti lakše obzirom da će vam Jupiter davati snagu. Vaše emotivne relacije – neiscrpan izvor I ljubavi ali I nerviranja za vas u proteklom periodu. Mnogo preispitivanja I sebe I toga šta želite I partnera I celokupnog odnosa. U manjoj ili većoj meri to će se nastaviti I tokom decembra. Faze nerviranja će smenjivati faze dobrog I kvalitetnog odnosa, faze sumnji će smenjivati faze ljubavi, zanosa I strasti. Ono što jeste bitno – opstaćete kao par I ulaskom u novu 2022-u godinu ući u mirnije ljubavne vode. Slobodne Ribe – tokom celog decembra imate vrlo aktivne ljubavne aspekte. Biće tu I novih osoba ali I prošlosti I nedovršenih emotivnih priča, biće tu dobrog druženja I zabavnih aktivnosti za vas.

Posao

Tog Jupitera u vašem znaku čekamo I iz razloga što treba da vam donese poslovnu satisfakciju I nagradu za sve ono što ste do sada uložili. Prva najava velikih promena u poslovnom sektoru je pomračenje Sunca početkom decembra. To će za neke od vas značiti ozbiljne zaokrete, pa čak I ako početni momenat bude turbulentan ili iznenađujuć za vas. Troškovi će vam biti pojačani u prvom delu meseca, a tada I odnosi sa kolegama mogu biti povremeno napeti. No, kad sve saberemo – dobar mesec za napredovanje

Zdravlje

Prve dve dekade decembra nisu najpovoljnije po pitanjima zdravlja, pogotovo što ćete biti pod jakim stresom. Od ulaska u treću dekadu – poboljšanje, stabilizacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare