Manekenka u bikiniju poručuje: "Starenje je seksi" FOTO/VIDEO

"Starenje je seksi, kaže manekenka sa samopouzdanjem, dok učestvuje u sceni video-snimka u kojoj stavlja karmin u kancelariji...

Petak, 03.12.2021.

12:27

Izvor: superžena

Manekenka u bikiniju poručuje:
Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenka Paulina Poriškova je zaštitno lice kozmetičke kuće Lora Geler i snimila je reklamu za njih uz glavnu poruku da je "starenje seksi" i da "lepota vremenom postaje samo bolja".

Paulina, koja iza sebe ima zavidnu karijeru, jedna je od retkih koja nije imala kozmetičke zahvate niti plastične operacije.

Ova 56-godišnjakinja učestvuje u kampanji "Hajde da ostarimo zajedno", a na početku video-snimka kaže: "Zrela, napredna, sredovečna. Hajde da izgovorimo to: starim. I, šta je loše u tome?"

U reklami je u crnom bikiniju i izgleda sjajno, a komentari na njenom profilu na Instagramu su se samo nizali: "Vau, kako super izgledaš", "Prelepa si", "Neverovatno"...

Podsetimo, Poriškovu je 1980. angažovala agencija za foto-modele "Elit" i bila je na naslovnim stranicama časopisa Lajf, Vog, El i Plejboj. Osamdesetih je bila jedna od najpoznatijih svetskih manekenki.

Takođe, igrala je glavnu ulogu u filmu "Ninin alibi" (1989) uz Toma Seleka, a u filmu Emira Кusturice "Arizona drim" (1993) glumila je uz Džonija Depa i Fej Danavej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.