Vatrena Penelope Kruz; slavu na crvenom tepihu ukrao Riki Martin, evo kako sada izgleda FOTO

U njujorškom Muzeju moderne umetnosti (MOMA) održana je svečanost povodom obeležavanja zlatne filmske karijere glumice Penelope Kruz.

Sreda, 15.12.2021.

11:21

Izvor: superžena

Vatrena Penelope Kruz; slavu na crvenom tepihu ukrao Riki Martin, evo kako sada izgleda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova španska diva se u svom govoru zahvalila španskim režiserima od kojih je učila i koji su je inspirisali da bude ono što ona danas jeste.

"Gledala sam, smejala se, plakala i učila", rekla je ona.

"Ne bih večeras stajala ovde, ne bi mi 'MOMA' ukazala poštovanje, da nisam imala čast da radim s nadarenim režiserima koji su me inspirisali, učili i pomogli mi da rastem kao umetnica i kao osoba. Želim da se zahvalim svima njima, a naročito mom Pedru."

*ALT

Inače, Kruz je za ovu svečanu priliku odabrala dugu crvenu haljinu "Chanel Haute Couture", koja na grudima ima veliku crvenu mašnu, ali i provokativni dekolte. Celokupni izgled upotpunila je svedenim i elegantnim minđušama.

Među poznatima koji su došli da podrže Penelope našle su se njene bliske prijateljice i koleginice Dajen Kruger, Rebeka Hol, En Hatavej, ali i latino pevač Riki Martin

*ALT

Podsetimo, svoju glumačku karijeru započela je sa svega 18 godina i to ulogom u filmu "Šunka, šunka", da bi svetsku slavu stekla dramom "Vrati se".

Ova 47-godišnja španska diva u svojoj biografiji ima desetine filmskih naslova koji su je učinili poznatom i jednog Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Ljubav u Barseloni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare