Prvi put u javnosti: Jokićeva supruga sa ćerkicom gledala meč FOTO

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je za medije da loša završnica meča sa Šarlotom koštala Denver poraza. Ipak, imao je najbolju moguću podršku sa trbina...

Petak, 24.12.2021.

10:24

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Srpski košarkaš je imao najlepšu moguću podršku na sinoćnoj utakmici, pošto je na tribinama dvorane u Denveru bila njegova supruga Natalija zajedno sa njihovom ćerkicom Ognjenkom.

Naravno, tu su bila i Jokićeva braća, koja su takođe ispratila utakmicu sa tribina.

Predivan momentat je uhvatila reporterka Kejti Vindž koja je sliku Jokićeve supruge Natalije i ćerkice podelila na Tviteru.

Podsetimo, Nikola i Natalija venčali su se prošle godine u Somboru, a u septebru ove godine su dobili prvo dete, ćerku Ognjenu.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", ispričao je košarkaš svojevremeno u intervjuu za "Gloriu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare